Oxigeneza @ Micesti

  • by
Oxigeneza @ Micesti

Oxigeneza @ Micesti

Intr-un decor de poveste, pe fostul domeniu de vanatoare de la Micesti, la 5 km de Pitesti, se petrece Oxigeneza: un pool party de 3 zile si 2 nopti in perioada 5, 6, 7 august 2011.
Ne asteapta o aventura de 3 zile pe o fosta mosie boiereasca, o imensa pajiste, o piscina, o padure si muzica non-stop unde punem la bataie:
– badminton, volei, fotbal
– concursuri in piscina – proiectii, lumini, lasere – accesorii hand-made si haine – zona special amenajata pentru grafitti
Evenimentul va avea loc la Vila Micesti, din Satul Argeselu, Comuna Maracineni, la 5 km de Pitesti in directia Campulung Muscel. Mai multe detalii si poze se gasesc aici: http://www.facebook.com/#!/pages/Oxigeneza/148419381897039?sk=wall
Line-up-ul va fi impartit pe zile, astfel ca VINERI vom avea dnb, dubstep, breakbeat, SAMBATA vrute si nevrute, iar DUMINICA ne relaxam pe dub, funky, chill.
Artistii vor veni inarmati pe domeniul de vanatoare cu cele mai noi colectii de muzica: Princes of Control [Uk/Ro] / Dj Bully / Matei Oprina / Charlie Dundeen / RNG / Fane la Platane / Val / Tremour / Dazecraft / Ez / Pseudub / Planul / La Void / Dj/Vj Eko / Leve le Pied / Mc boMb
Bar & Food Locatia beneficiaza de un restaurant care va asigura mancarea de-a lungul perioadei la preturi accesibile. Punem la dispozitie si zona de bar, cu mentiunea ca accesul la eveniment cu mancare si bautura din exterior este interzis.
Cazare Exista 2 posibilitati: un loc in vila, cu sacul de dormit propriu NECESAR (50 locuri limitate) si zona de camping cu corturi (locuri nelimitate)
Acces: Pretul unui abonament pe cele 3 zile: Cazare in vila: 50 RON/persoana – 50 de bilete in avans vor putea fi cumparate in curand, care includ o bratara si un loc in vila. Este NECESAR sacul de dormit, pentru ca vila nu dispune de paturi suficiente, iar camerele sunt foarte mari. Camping: 40 RON/cort si 10 RON/persoana din cort Pret bilet pe o singura zi: 20 RON – Vineri – 5 August 30 RON – Sambata – 6 August Intrarea libera – Duminica – 7 August Pretul include: zona de activitati, acces la dusuri, grupuri sanitare. In cazul camparii, NU se mai plateste pretul intrarii pe zi.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)