Monoloagele vecinului @ Baraka

Laurentiu Banescu, vinovat pentru burtile de ras pe care urmeaza sa vi le administreze miercuri pe 20 iulie la Baraka, a scris o serie de monoloage, sustinute de reprize sonore semnate Subcarpati, pe diverse teme. Tot el le interpreteaza, ca sa fie clar, intr-o maniera über-personala si extrem de sincera.
Piesa incepe noaptea cand se lasa racoarea si cand raman in parc numai cei ce vin sa rada cu noi din toata inima.
Intrarea este libera. Ca sa intrati in atmosfera,

Laurentiu ne povesteste un pic despre piesa:
“Eric Bogosian (in special prin Florin Piersic Jr. si prin cartile furnizate de Peca) m-a facut sa ma gandesc cum ar suna vocile demonilor care poseda suflete de romani. Ca toata lumea, identificasem deja in jurul meu o multime de “posedati” in momentul in care am inceput sa scriu… Asa ca, in urma fuziunii cu demonii personali, am ajuns la solutia de exorcizare in masa numita Monoloagele Vecinului.

“Vedetele” (foarte) locale care defileaza pe scena la lumina lampii cu scopul de a nu le uita nici comicul si nici tragicul, sunt (realmente) vecinii vostri. Care nu au imbatranit nici macar cu o zi, desi i-am scris acum sase ani. E ceea ce m-a facut sa dezgrop recent textele si sa construiesc in cele din urma acest one-man-show. Sau poate ca a durat atat pur si simplu pentru ca Subcarpati nu exista inca…

Stiu ca sunteti ocupati, dar nu dureaza nici macar o ora. Si chiar merita sa ii urmariti mai indeaproape. Chiar daca geografic (si istoric) acesti indivizi se afla efectiv langa noi, stiu ca va e mai usor sa pastrati o oarecare distanta. Ecce teatru!

Tags:

1 thought on “Monoloagele vecinului @ Baraka”

  1. Pingback: Monoloagele vecinului @ Baraka | Portal De Stiri

Leave a reply (we review all comments)