Meeloox @ Terasa Baraka

  • by

Meeloox @ Terasa Baraka

Saptamana curenta ne prezinta in spatele pupitrului trei personaje pe cat de diferite, pe atat de tonice si pline de culoare.

Joi avem de a face cu Meeloo Xavier.
Unde se aud Fidget, Ghetto, Broken Beats, Breakbeat, Electro, Dubstep si alte ritmuri “sparte” din acelasi spectru trebuie sa fie Meeloox. Originar din Brasov, Meeloox mixeaza deja de ani buni, destui pentru a-si face loc pe scena de muzica electronica nationala.
S-a aflat pe line-up-uri alaturi de DJ ca: Deekline, Jay Cunning, Aquasky, Krazy Baldhead, Zombie Disco Squad, Tomb Crew, DJ Finny & MC Coppa, TRG, Seb, Gojira, Mesmer, Bela, Lektronikumuz, Tomasan, VRT, Tony031R, Bully si multi altii. A mixat la TMBase Warm-Up, Sirnaville Festival, Rage.ro Breakbeat Nights, Elektropenfunk , De La Hoya Warm-up 2007, DJs Techno Conference si a fost rezident in cluburi ca Privilege, Sir Arthur, Big Apple, Box Office, Gaijin, Maya (Brasov), Kathai, Ex!t (Tg. Mures) sau Acqua, Mash-UP (Bucuresti).
https://soundcloud.com/meel​oox

Apoi, vineri ne desfatam cu deep house-ul marca Vlad Dinu, un nume fresh pe scena muzicii electronice din Romania.
Desi cariera sa a inceput doar de cateva luni, acesta si-a format deja un public dedicat si este prezent la din ce in ce mai multe evenimente in cluburile importante ale Bucurestiului.
Vlad Dinu s-a familiarizat cu muzica electronica acum mai bine de 10 ani si a transformat acest hobby intr-o cariera. Cunoscator pe deplin al muzicii electronice reuseste sa imbine stilurile muzicale si sa faca o selectie eclectica, eleganta, sexy si in acelasi timp perfecta pentru dans.
Abordarea sa muzicala poate fi atat techno, cat si deep house, insa prefera ca termenii muzicali sa nu ii defineasca muzicalitatea, ci profita de fiecare piesa in parte atata timp cat aceasta nu este lipsita de elementele cheie: ritm, finete si senzualitate.
www.soundcloud.com/vladdin​u

Sambata este rezervata veteranului Vasile, despre care stie toata lumea ca e considerat cam primul DJ “serios” 🙂 din Romania. Element cheie atat la fondarea Suie Paparude, cat si Shukar Collective, activ in diverse peisaje, versatil datorita experientei si cu tendinte noi in 2011, DJ Vasile a.k.a. Lucian Stan este genul de aparitie ultra-pozitiva care nu trebuie ratata.
www.myspace.com/djvasile

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.