Castigatorul concursului Htc ChaCha si concluzii despre telefon

  • by
htc cha cha

htc cha cha

De vreo 10 zile am la test noul HTC ChaCha. E vorba de singurul telefon cu tasta dedicata pentru facebook. Initial l-am privit ca pe o jucarie fiind obisnuit cu rudele lui mai mari Sensation si Desire pe care le folosesc zilnic. Dar ne-am imprietenit f repede in primul rand datorita tastaturii fizice qwerty si faptului ca ecranul este touchscreen. Aceasta combinatie mi se pare cea mai rapida metoda de scris si navigat. La baza tastaturii se afla un buton dedicat pentru facebook pe care-l poti accesa in orice moment vrei sa pui un update.
Cand intri, de exemplu, pe un site, butonul facebook clipeste pt cateva secunde sugerand ca prin apasarea lui poti sherui acel link pe facebook.
Mi-a mai placut aplicatia dedicata de chat pentru Facebook. F buna cand te plictisesti intre 2 avioane, tramvaie, ozn-uri.
Telefonul arata f bine si se simte f bine construit.
Are un ecran de 2.6″ care e posibil sa ti se para mic daca esti obisnuit cu ecrane full dar este totusi suficient avand o rezolutie de 480x320px.
ChaCha vine cu Android v2.3 (Gingerbread) si Htc Sense. Sta foarte bine si la comunicatii: GPRS, EDGE, 3G HSDPA 7.2 Mbps, WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth v3.0, GPS etc
Are si o aplicatie de twitter numita Peep 🙂
Camera foto e de 5 MP, iar cardul microSD cu care vine e de 2GB.
In concluzie, HTC ChaCha este tool-ul potrivit pentru cei ce nu-si imagineaza viata fara facebook, twitter etc si totusi la un pret accesibil.
Mai multe detalii pe http://www.htc.com/ro/product/chacha/overview.html

Iar castigatorul concursului HTC ChaCha este… Vlad Ursulean

Leave a reply (we review all comments)