A fost B’estFest 2011











Final de B’ESTFEST Summer Camp, dupa 3 zile si 3 nopti de muzica si fun!

Dupa trei zile si trei nopti de party, peste 40 de ore de muzica live si experiente de neuitat, B’ESTFEST si-a inchis portile aseara, lasand in urma sa amintirea unei editii care va ramane in istoria festivalului: prima editie de Summer Camp! Noul loc de desfasurare, noul concept, cei peste 60 de artisti din line-up si multitudinea de activitati puse la dispozitia publicului au creat atmosfera perfecta pentru cei aproximativ 38.000 de spectatori care au vizitat B’ESTFEST Park de-a lungul celor 3 zile.

Ultima zi a festivalului si-a deschis portile in jurul pranzului, primele concerte incepand putin dupa ora 16:00. TunesInnaOurHeads, Cuantune, Sarmanele Reci, Zeppelin si Praetor, Smallman, TiPtiL, Blue Nipple Boy, CTC, Roa, Limun&K-lu, Amon, Snow, Yuffa & Hardcore au fost cei care au urcat pe rand pe cele patru scene ale festivalului, in asteptarea headliner-ilor serii – House of Pain, Hadouken!, Nero si Pendulum. Australienii si-au electrizat intreaga audienta cu un show live exceptional, coborand apoi in public pentru a petrece la Dance Arena, alaturi de Nero si fanii carora le-au impartit autografe. Pe langa concertele si seturile de DJ programate pe cele patru scene si patru terase amenajate in cadrul B’ESTFEST Park, aceasta editie de Summer Camp si-a asteptat publicul si cu o multitudine de alte activitati, intregul spatiu de festival fiind construit sub forma unui adevarat oras din care nu au lipsit: un adevarat “parc de distractii” pentru copiii mici si mari, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, zona de camping, expozitii de arta si workshop-uri.

B’ESTFEST Summer Camp reprezinta pentru traditia festivalului o editie fara precedent, o schimbare menita sa-l aduca cat mai aproape de modelul occidental, oferindu-i astfel publicului roman posibilitatea de a trai experienta unui adevarat festival de muzica chiar la el acasa. “Editia B’ESTFEST din acest este probabil cel mai ambitios proiect de festival realizat vreodata la noi in tara si in mod cert acesta nu s-ar fi putut intampla fara ajutorul publicului, al partenerilor, furnizorilor, al Primariei Tunari, al Consiliului Judetean Ilfov si al Ministerului Turismului, oameni minunati care au crezut la fel de mult ca noi in acest festival. Autoritatile locale ne-au oferit un sprijin extraordinar, fara de care B’ESTFEST nu ar fi putut avea loc. Sper ca cei aproape de 800 de locuitori din Tunari care au avut curiozitatea sa intre in festival au fost incantati de ce eveniment am adus pe islazul lor” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

B’ESTFEST Summer Camp s-a defasurat in weekendul 1-3 iulie pe islazul comunei Tunari, intr-o noua locatie, la iarba verde, departe de betoanele orasului dar usor accesibila, fiind prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola. Festivalul a avut inclus in line-up nume precum Flogging Molly, Skunk Anansie, Roger Sanchez, Caspa, LAMB, Asian Dub Foundation, Mika, House of Pain, Hadouken!, Pendulum sau Nero.

5 thoughts on “A fost B’estFest 2011”

  1. Marius Ţeicu, (n. 9 mai 1945,Resita, este un compozitor, solist vocal, instrumentist (pian, instrumente cu clape, oboi) orchestrator, dirijor, profesor. A absolvit “Liceul de muzică” din Timişoara în 1963, la secţia oboi-pian şi “Academia de muzică” din Bucureşti în 1968 la secţia dirijat. Este membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România din anul 1974, de asemenea profesor (între anii 1991-2002) al “Facultatii de Teatru” din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti. Din anul 2002 este profesor al Facultăţii de Teatru din cadrul “Universităţii Spiru Haret” din capitală. Ca profesor a avut mulţi studenţi care astăzi sunt vedete de prima mărime din muzica românească. Este compozitor, profesor, pianist, orchestrator şi solist vocal.

  2. o fi fost pt tine…nu prea am avut ce sa vad acolo
    Rock the City nu a fost si pt tine? ca eu acolo am fost

Leave a reply (we review all comments)