Pareri despre HTC Sensation

Pareri despre HTC Sensation

Cum ziceam si saptamana trecuta, am facut astfel incat sa nu mai returnez HTC-ul Sensation primit la test. Dupa 20 zile de utilizare a noului telefon pot spune ca n-am mai simtit nevoia laptopului. Browsing, mail, social media etc, totul se misca f repede, arata f bine si e tot timpul in buzunarul meu. Inclusiv acest post e scris cu Sensation.
Cred ca dimensiunea ecranului este optima pt un smartphone. Mai mare seamana deja a tableta. Are rezolutie qHD (960x540px), adica fix un sfert de fullHD (1920x1080px) ceea ce face browsing-ul o adevarata placere, iar diagonala de 4.3″ il transforma intr-un tool de scris f rapid in modul landscape. Camera de 8 mp filmeaza fullHD la 30fps si stereo in culori saturate si contrast bun. Daca nu e destula lumina, cele 2 leduri sunt suficiente in cele mai multe cazuri. Mai merita mentionat ca nu are delay, imaginile fiind capturate aproape instant.
Inima telefonului este un procesor dual-core de 1.2 GHz ce face ca toate aplicatiile si animatiile sa se miste f rapid si cursiv.
Sensation vine cu Android 2.3 (Gingerbread) si cu HTC Sense 3.0, o superba personalizare a interfetei ce include si ecranul de deblocare ce poate fi customizat astfel incat sa ajungi instant la aplicatiile favorite chiar si fara a debloca in prealabil telefonul.
Are inclus un card microSD de 8 GB dar daca filmati mult fullHD va recomand unul mai mare. Accepta pana la 32 GB.
Pentru a nu prezenta doar aspecte pozitive, trebuie sa spun ca intr-adevar are o mica problema cu pierderea semnalului wireless in modul landscape din cauza acoperirii cu mana stanga a antenei WiFi dar daca esti atent poti trece destul de usor peste acest aspect.
Intreg aparatul se simte f solid si bine asamblat si are finisaje f fine printre care se remarca si rotunjirea concava a colturilor partii frontale.
GPS-ul este f exact si se conecteaza extrem de repede la sateliti.
Sensation este dotat cu cele mai inalte standarde de comunicatii: 3G HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps, EDGE pana la 560 kbps, GPRS pana la 114 kbps, WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0 etc
Ca abonament de date folosesc Mobile Internet 500 de la Vodafone si nu am simtit niciodata nevoia de mai mult in conditiile in care intru zilnic pe mail, site-uri, facebook, google maps, youtube, verific vremea etc

In concluzie, este un telefon ce impacheteaza atata tehnologie cat incape intr-un laptop dar la dimensiuni de buzunar 😉

Mai multe detalii despre noul HTC Sensation puteti gasi aici: http://www.htc.com/ro/product/sensation/overview.html

8 thoughts on “Pareri despre HTC Sensation”

  1. Pingback: Vand HTC Desire | Feeder

    1. 2 zile dar recomand totusi incarcarea zilnica pt a nu te trezi a doua zi ca nu mai ai baterie cu 2 ore inainte de a ajunge la incarcator

  2. Cum credeam, ai facut doua articole incat nu ai mai returnat HTC-ul Sensation :p. Oricum misto telefonul (Radio Guerrilla=frumos telefonul, cu doi de r si doi de l)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.