Explicatii

De aproape o luna nu am internet…
Poate parea o gluma dar m-am mutat atat de central incat niciun provider nu vrea sa-mi instaleze niciun fel de internet. Iar modemul vodafone pe care-l aveam de backup merge mai incet decat un dialup de pe vremuri.
Pe cat de incredibil pe atat de dezamagitor si frustrant.
Revin cu detalii si cu update-uri la frecventa normala incepand de saptamana viitoare.

Pe curand!

Igu

11 thoughts on “Explicatii”

  1. pe la armeneasca e monynet. e drept, rudimentar, direct de la vecin. asta daca vecinul e amabil si nu te santajeaza cu faptul ca are firul tau in casa lui, cum e cazul nostru.

  2. cand stateam in spate la Coltea am dat de aceeasi problema 🙁 e incredibil. 3G sau Romtelecom… n-ai alta solutie… sau un WiFi care bate departe de la unul din vecinii care au net :))

  3. agentii imobiliare

    cum plm nu ai net? de la romana la victoriei la univ e si upc si mai nou si rds
    in care centru anume locuiesti?

  4. Ai putea incerca cu romtelecom (presupunand ca ai fix). Am prieteni care folosesc solutia asta la tzara cand merg…e adevarat, nu este o viteza stralucita dar cred ca ai obtine o viteza mai buna decat modem-ul. Dar cred ca deja ai incercat… Am sa ma uit jos in parteru blocului, erau unii mai putin cunoscuti care puneau net. Eu stau pe Magheru si acolo e monopol Astral :). Si ce e mai interesant este nu ca nu am net, ci e o lupta pana iti pui net-ul cu presedintele de bloc 😀 – old fashioned guy.

Leave a reply (we review all comments)