S-a lansat in Romania HTC Sensation

Joia trecuta a avut loc la The Ark lansarea HTC Sensation urmata de un eveniment la Carturesti unde 4 artisti au realizat instalatii pentru 4 simturi.
Eu am primit un exemplar de HTC Sensation la test acum vreo 2 saptamani si a fost dragoste la prima vedere. Am facut f usor trecerea de la propriul HTC Desire la noul Sensation. Mi-am transferat instant contactele, am setat imediat toate conturile de Gmail, Facebook, Twitter, YouTube etc si mi-a facut automat linkuri intre persoanele din agenda si conturile de facebook si gmail.
Telefonul este solid si cu detalii f fine. Pe partea frontala nu are niciun buton fizic ci doar 4 tactile, iar marginile ecranului sunt usor rotunjite concav. Display-ul de 4.3″ este un S-LED qHD de 960×540 px, genial pentru vizualizat filme, imagini, harti, site-uri etc. Vine impreuna cu HTC Sense 3.0, geniala personalizare a Androidului realizata de cei de la HTC.
Are o viteza incredibila datorita procesorului dual-core de 1,2 GHz, iar camera de 8MP filmeaza fullHD (1080p) la 30fps!
O sa revin cu detalii intr-un post viitor dar vreau sa mai precizez ca nu am de gand sa-l returnez dupa ce se incheie perioada de testare 🙂

2 thoughts on “S-a lansat in Romania HTC Sensation”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.