ShortsUP prezinta Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2011 @ MNAC

  • by
ShortsUP prezinta Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2011 @ MNAC

ShortsUP prezinta Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2011 @ MNAC

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte a ajuns la a 3-a editie. Cu mai multa maturitate si un concept clar definit, evenimentul va aduce la Bucuresti cele mai premiate scurtmetraje ale anului. Filmele, majoritatea in premiera in Romania, isi dau intalnire intr-un singur eveniment-maraton, sambata, 18 iunie, incepand de la 20.00.
Este singura noapte in care scurtmetrajele lumii au parte de aplauzele care le lipsesc tot anul. Oscar, Berlin, BAFTA, Venetia, European Film Awards sau Clermont-Ferrand sunt festivalurile care au ales castigatoarele, adica filmele de care ne vom bucura la Noaptea Lunga organizata la Muzeul National de Arta Contemporana, Palatul Parlamentului.
Rezulta emotii tari in doze mici: in reprize de maximum 20 de minute, pe ecrane se vor inghesui nelinistea, indragostirea, depresia fara leac, fericirea fara seaman si multe alte stari greu de descris in cuvinte, pentru care a fost nevoie sa se inventeze filmele.
Actori iubiti, regizori, jurnalisti si critici de film romani isi vor alege, la randul lor filmele preferate si le vor prezenta la evenimentul ShortsUP.
Evenimentul va incepe cu un concert jazz-funk al trupei Cuantune. Expozitii de fotografie si de arta, proiectii pe cladire si alte surprize vor intregi atmosfera evenimentului Noptea Lunga a Filmelor Scurte.
Biletele se vor putea cumpara de saptamana viitoare in avans de pe eventim.ro la pretul de 30 de lei sau in seara evenimentului la pretul de 35 de lei.

Detalii: www.shortsup.ro

Facebook event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)