Paramongols @ Street Delivery 2011

Paramongols @ Street Delivery 2011

În perioada 10- 12 iune în cadrul Street Delivery, prima echipă românească participantă la The Mongol Charity Rally invită trecătorii de pe strada Arthur Verona, la o serie de workshop-uri interactive la standul din zona biericii anglicane.

Ateliere:

1. Ambulanța:
• Mesaje către Mongolia în interior cu marker/vopsea
• Desene/pictură pe ambulanță
• Dare-List și Bid-List montate pe ambulanță

2.Workshop-uri
• Completat de benzi desenate
• Concurs de montat ambulanțe
• Montat/plimbat bicicleta ambulanță
• Harta traseului pe care puteți pune pin-uri pentru a marca locul :
a) de unde să vă trimitem vederi – oriunde pe traseu
b) unde să lăsăm fotografia voastră – fotografiile le facem pe loc, le printam la The Plot și le putem lăsa pentru tine oriunde pe traseu
• Plimbare cu targa la StreetDelivery

Mongol Charity Rally este o cursă pe cont propriu, fără asistenţă tehnică sau medicală, organizată cu scopul de a dona la destinaţie toate mijloacele de transport folosite, alături de o sumă consistentă de bani. Raliul, care se află acum la cea de-a opta ediţie, a reuşit să strângă până în prezent pentru comunitatea din Ulan Bator peste 1.600.000 de lire sterline.

Echipa Paramongols– prima echipa romaneasca participanta la cel mai mare raliu caritail din lume- The Mongol Rally 2011 ,va dona comunităţii din Ulan Bator o ambulanţă şi o sumă de bani, pe care va încerca să o strângă din donaţii. Street Delivery reprezinta unul din punctele forte ale campaniei noastre de strangere de fonduri, alaturi de alte evenimente organizate in scop caritabil.
Plecarea se va face pe 23 iulie, din Praga, şi cursa se va încheia pe 1 septembrie, la Ulan Bator. Echipele vor străbate 15 ţări: Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kyrgystan, Kazakhstan, Rusia şi Mongolia.

Tags:

1 thought on “Paramongols @ Street Delivery 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.