Arena DnB Summer Fest 2011 @ Arenele Romane

  • by
Arena DnB Summer Fest @ Arenele Romane

Arena DnB Summer Fest @ Arenele Romane

arena dnb summer fest 2011
DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK) + BARE NOIZE(UK)

Vineri, 10 iunie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a doua editie a arena dnb summer fest. Evenimentul ii va avea ca invitati principali pe legendarii producatori de dnb si dubstep DRUMSOUND & BASSLINE SMITH si pe spectaculosii producatori de dubstep BARE NOIZE. In plus vom avea o expozitie pregatita impreuna cu prietenii de la COMICS , un concurs de graffiti desfasurat in parteneriat cu BOARDER’S, un colt in care veti descoperi Slacklining-ul alaturi de cei care au adus acest sport in Romania (http://slacklining.ro/) si un mini traseu de Parkour construit si dovedit de baietii de la Traceurs (http://www.traceurs.ro/).

Muzical noapte va fi completata de Dj SNOW & MC AGENT, MIGHTY BOOGIE si WEAPONS GRADE. La visuals baietii de la Vedem si Plus.

Scena de drumandbass nu ar fi ceea ce este astazi daca Drumsound & Bassline Smith nu ar fi existat. Bassline Smith este unul din cei care au pornit totul, cariera lui incepand in anii ’80. In 1998 i-a intalnit pe Drumsound, moment din care au inceput sa produca impreuna, si-au lansat propria casa de discuri, Technique Recordings (in 2009 a implinit 10 ani de existenta) si au luat cu asalt ringurile de dans din toata lumea, de la petreceri de club pana la scene de festival cum sunt Glastonbury sau Sanctuary.
In 2004 au urcat pe primul loc in tipurile britanice cu piesa Odyssey, piesa care a fost declarata ca fiind imnul ringurilor de dans din acelasi an de catre Mixmag. Au continuat cu piese lansate la cele mai importante case de discuri din scena, printre care Ministry of Sound, V Recordings, Good Looking Records sau Prorotype Records.
In 2011 ii gasim din nou in varful topurilor muzicale britanice cu piesa “Freak”, dar si intr-un moment in care iau cu asalt scena de dubstep cu de remixuri la propriile piese dnb.

Ollie Pile si Daniel Brown sunt calamitatea electronica numita Bare Noize, un proiect concentrat pe evolutia muzicala si fortarea limitelor traditionale din scena de dubstep. Au inceput cu remixul la piesa Proxy – “Dance In Dark” in 2009 si a continuat cu releaseul “Filthy Lummox”. Au urmat remixuri sau colaborari cu Skrillex, Skrein, M’Black sau Foreign Beggars. In 2011 ii gasim ca reprezentanti ai label-ului Buygore, electrizand multimi la petreceri in toata lumea si pregatiti pentru intalnirea cu scena bucuresteana de muzica de dans underground.

Totul se va desfasura in aer liber sau daca ploua vom avea cortul obisnuit, dar fara partile laterale.

Intrare:
20 LEI
in avans la Boarder’s (http://eshop.boardersshop.ro/)

30 lei
la poarta (portile se deschid la ora 20:00).

Pentru mai multe informatii si detalii urmariti-ne pe facebook http://www.facebook.com/arena.dnb.romania sau confirmati prezenta aici http://www.facebook.com/event.php?eid=203063463059253

Tags:

Leave a reply (we review all comments)