INTERPOL si The Raveonettes la Summer Well Festival @ Domeniul Stirbey

  • by

Interpol vin la Summer Well pentru primul lor concert in Romania! Iar una dintre piesele lor da numele festivalului. Avem deci mai multe motive sa ne bucuram ca una dintre cele mai influente formatii de rock alternativ din lume – “the kings of the indie scene”, cum au fost numiti – completeaza line-up-ul ultimei zile de festival. Ultimul an a fost unul plin pentru Paul Banks, Daniel Kessler si Sam Fogarino: au scos un disc nou (“Interpol”, in septembrie 2010), au cantat impreuna cu U2 in turneul 360°, au participat la Creators Project la Coachella. Si au inainte o vara la fel de plina, cu multe concerte in America si in Europa. Interpol canta la Summer Well pe 14 august.

www.interpolnyc.com

The Raveonettes sunt Sharin Foo si Sune Rose Wagner. Duo-ul danez (acum stabilit in New York) e considerat responsabil de catre NME de “renasterea muzicii pop-rock americane”. The Raveonettes i-au influentat printre altii pe The Drums, The Vaccines sau Glasvegas. In 2004, James Allan (solistul Glasvegas), somer la vremea respectiva, si-a cheltuit toti banii pe care-i mai avea pe un bilet la un concert The Raveonettes – care-si promovau atunci primul lor album – sperand ca muzica o sa-i schimbe starea de spirit. The Raveonettes au facut mai mult decat atat; dupa ce a plecat de la concert, inspirat de muzica celor doi, James s-a apucat sa compuna cantecele de pe primul album Glasvegas, care l-a facut celebru.

Noul album The Raveonettes – “Raven in the Grave” a aparut in 2011. Cantece noi, ca Recharge & Revolt, Apparitions sau Ignite, se vor adauga in concert celor deja cunoscute: Heart of Stone, Last Dance, Aly Walk With Me. The Raveonettes canta la Summer Well pe 14 august.

www.theraveonettes.com

Abonamentele pentru Summer Well se vor pune in vanzare azi, 8 iunie, incepand cu ora 12:00.

Leave a reply (we review all comments)