IAMX si Monarchy @ Romexpo

IAMX si Monarchy @ Romexpo

IAMX si Monarchy @ Romexpo

Beck’s va deschide vara 2011 printr-un concert în stilul neconvenţional cu care această marcă şi-a obişnuit deja fanii. Pe 4 iunie 2011, ritmul Beck’sperience va fi dat la Romexpo de britanicii de la IAMX (al căror lider este Chris Corner, ex Sneaker Pimps), avându-i ca special guest pe australienii din trupa Monarchy.

Dacă Chris Corner de la IAMX a optat să trăiască la Berlin, unde cultivă „spiritul de a ţine cont mai puţin de ceea ce se întâmplă în industria muzicală şi de a-şi construi o cale independentă”, cei de la Monarchy au fost prima trupă din lume care şi-au lansat anul trecut albumul printr-un concert live transmis în spaţiu la Cape Canaveral, Florida.

Accesul la concert va fi gratuit iar participanţii vor intra la eveniment pe bază de invitaţii nominale care pot fi downloadate de pe site-ul www.becks.ro, începând cu data de 1 mai 2011. La concert pot participa invitati cu varsta de peste 18 ani.

Tags:

2 thoughts on “IAMX si Monarchy @ Romexpo”

  1. de ce aceeasi trupa iamx care a mai fost si anul trecut in fratelli intr-un event livada? s-au intamplat atatea lucruri in ultimii 5 ani in pop-ul underground incat aveai de unde alege berechet.

Leave a reply (we review all comments)