Windows Phone 7 – smartphone intuitiv si lejer

Windows Phone 7 - smartphone intuitiv si foarte usor de folosit

Windows Phone 7 - smartphone intuitiv si foarte usor de folosit

Am avut ocazia sa testez un smartphone LG cu noul sistem de operare pentru mobile de la Microsoft, Windows Phone 7.
De la inceput mi-a dat impresia unui sistem extrem de usor de folosit.
Este gandit atat de intuitiv incat pana si cei neobisnuiti cu smartphone-urile se pot adapta instant noii interfete. Interfata care nu prea seamana cu nimic din ce am mai vazut pana acum (Android, iOS, Symbian etc).
Mi-a placut f mult marimea fonturilor si cum e gandita partea grafica in general. Mailurile sunt o placere de citit cu aceasta interfata.
Este f bine integrat cu retelele sociale, aplicatia de Facebook fiind f avansata, aproape completa.
Bing Maps este o alternativa f buna la Google Maps, iar cu LazyTube poti vedea clipuri YouTube avand la dispozitie f multe optiuni.
Fiind abia prima versiune a acestui sistem de operare nu sunt disponibile f multe aplicatii dar numarul lor creste rapid, iar calitatea lor tinde sa fie mai buna decat pe android sau iOS pentru ca fiecare aplicatie trebuie sa primeasca in prealabil ok-ul Microsoft.
Pe scurt, interfata Windows Phone 7 mi s-a parut cea mai simpla si intuitiva intalnita pe un smartphone si cred ca va convinge multi oameni sa faca trecerea de la un telefon obisnuit la un smartphone.

6 thoughts on “Windows Phone 7 – smartphone intuitiv si lejer”

    1. nu e un post pe bani. doar experienta mea cu un windows phone 7. atat si nimic mai mult. si chiar daca era pe bani scriam doar ce gandeam si doar daca-mi placea subiectul/produsul. am refuzat multe ocazii de a castiga bani ok pt ca nu am crezut in acele produse/servicii. imi pare rau ca nu-ti plac posturile platite dar e una dintre f putinele variante ca acest site sa se sustina financiar. promit sa-ti fac o varianta a site-ului unde sa poti intra platind un abonament lunar si unde sa nu fie nicio urma de publicitate. ok?

  1. crapa ficatu in “programatori” de situri de internet…
    se cam termina cu designul butonesque
    happy in 2d

  2. Am avut ocazia sa ma joc cu HD7 cam o saptamana si nu-i deloc intuitiv. M-a enervat chiar. Nu a fost numai parerea mea ci si a unui tester pe mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.