UpDownCup 2011 – 4th Downstairs Dual Downhill @ Cluj-Napoca

UpDownCup 2011 - 4th Downstairs Dual Downhill @ Cluj-Napoca

UpDownCup 2011 - 4th Downstairs Dual Downhill @ Cluj-Napoca

Dragi prieteni, UpDown Cup – Downstairs Dual Downhill este evenimentul deschizător al sezonului de mountainbike din România. Organizat prima dată în 2008, a ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție și va avea loc in 28 mai pe dealul Cetățuia în Cluj-Napoca.

UpDown Cup este cel mai important concurs urban mountainbike din sud-estul Europei, anul acesta având confirmați participanți din Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, și …România. Concursul de dual downhill se va desfășura pe un traseu amenajat special pentru eveniment. Atât elementele din traseu cât și formatul competiției, bazat pe sistemul dueluri “unu la unu”, garantează spectaculozitatea întrecerii. Premiile de 5000 de euro sunt acordate primilor șapte clasați iar taxa de înscriere este 150 lei și include acces festival și afterparty, pachetul promo și șansa de a lupta pentru unul din cele 7 premii cash.

Manifestările cultural – artistice din cadrul evenimentului vor avea loc pe locația concursului și vor cuprinde: concerte live&DJ’s cu artiști din România, Ungaria și Anglia, expoziție de fotografie și grafică, open-air shops and sampling points, coffe&tea, tombole.

UpDown Cup este un eveniment realizat de Asociația Sportivă DaPont cu sprijinul partenerilor Burn Energy Drink, EuroGsm, Fundango, Irish Music Pub și Primăria Cluj-Napoca.

La punctul info UpDown Cup din cadrul festivalului veți putea achiziționa unul din pachetele UpDown Cup:
– Pack Burn UpDwC—40 lei. Pachetul conține tricou oficial, program eveniment, promos, acces festival și afterparty și bilet la tombola specială UpDown Cup
– Pack UpDwC—30 lei. Pachetul conține dvd’s, program eveniment, promos, acces festival și afterparty și bilet la tombola specială UpDown Cup

Desfășurarea evenimentului UpDown Cup:

Sambata 28 Mai
09:00 – Inscrieri concurs NDJ Welcome Warm-up(RO)
10:00 – Antrenamente libere
12:00 – Antrenamente oficiale
14:00 – Concert Wildflower Blues Band(HU)
15:00 – Calificari concurs TG Lupin (HU)
17:00 – Concert Irie Mafia Sound(HU) MC Colombo(HU)
18:00 – Finala concurs Tk Soundz(UK)
20:00 – Festivitate Premiere, tombolă
20:30 – Concert High Grade Band(HU) Jr. Brown (HU)
22:00 – After Party la Irish Music Pub
Tg Lupin(HU) Tk Soundz(UK) Deadly Hunta(UK) Jaheyo(RO)

Premiile tombolei speciale UpDown Cup 2011 sunt un Iphone 4, un mountainbike și o excursie pentru două persoane la evenimentul Drop’n’Roll 2011 masivul Parâng.

Confirmându-și renumele obținut la edițiile anterioare, UpDown Cup vă pregătește o ediție incendiară pe care nu trebuie să o ratați.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru info si inscrieri www.updowncup.ro

Tags:

1 thought on “UpDownCup 2011 – 4th Downstairs Dual Downhill @ Cluj-Napoca”

Leave a reply (we review all comments)