Slideluck Potshow @ Atelierul de Productie

  • by

New York, Londra, Sao Paolo, Milano, Los Angeles, Barcelona, Chicago, Mexic, Copenhaga, Toronto, Sevilia, Seattle, Roma, San Francisco, Madrid, Minneapolis, Stockholm, Rio de Janeiro, Berlin, Detroit, Panama, iar acum, în sfârșit, la București.

Slideluck Potshow și Eidos Foundation vor ține masa întinsă joi, 16 iunie, cu ocazia inaugurării ediției cu numărul 1 “Slideluck Potshow” în București, România. Un eveniment la care sunteți invitați cu cotă parte constând în material artistic.

Slideluck Potshow este o deja-faimoasă organizație non-profit din orașul New York, care a scornit în urmă cu vreo zece ani – în Seattle – o rețetă nouă de eveniment, delicios și reconfortant, nemaigustat de publicul cu înclinații către artă: un banchet cu prestanța unei mese rotunde, la care chemați să-și demonstreze talentele au fost artiști vizuali, mai mult sau mai puțin cunoscuți pe plan local, adunați în jurul frânturilor de proiecții, cheescake-uri, vanilla cokes și alte mâncăruri americane apetisante.

Și astăzi la noi, ca și atunci la ei, meniul evenimentului va cuprinde două feluri principale: potluck și slideshow. Foarte pe scurt și în avant-propos, seara va începe într-o ambianță festivă cu degustarea bunătăților înșirate de către gazde. Iar o dată isprăvite gustările, aproape de momentul de stingere a luminilor, invitații se vor cuibări pentru a servi cireașa de pe tort: materialul artistic proiectat. 50% artiști vizuali români (stabiliți în România sau în afara țării) și 50% artiști internaționali.

SLIDELUCK POTSHOW BUCUREȘTI
JOI, 16 IUNIE 2011
21h30 POTLUCK
22h00 SLIDESHOW

ATELIERUL DE PRODUCȚIE
SPLAIUL UNIRII 160, SECTOR 4 BUCUREȘTI
http://www.atelieruldeproductie.ro/blog/salut/attachment/atp_harta/
AFTERPARTY-ul VA FI ANUNȚAT ÎN CEL MAI SCURT TIMP

Fotografia ne place, place, place, iar ce ne dorim este să invităm gurile bune, și pe cele mai rele, să guste din arta vizuală românească. Domeniile la care poftim și pe care sperăm să le savurăm împreună sunt dintre cele mai diverse, de la foto la video, la excese artistice din universul vizual românesc: fotojurnalism și fotografie de fashion & beauty, pictură, sculptură sau arhitectură, street art, grafică, graphic design, typography, poetry șamd.

TRIMITEȚI-NE LUCRĂRILE ȘI ÎNSCRIEȚI-VĂ LA SLIDELUCK POTSHOW BUCUREȘTI! Fotografiile sunt la mare căutare, prezentările multimedia însoțite de muzică sau alte găselnițe audio în egală măsură. Pentru mai multe detalii cu privire la înscrieri, vă invităm să accesați pagina oficială http://network.slideluckpotshow.com/group/bucharest. Cele mai bune lucrări vizuale vor fi proiectate în cadrul evenimentului Slideluck Potshow la București, urmând să fie incluse și în catalogul virtual Slideluck Potshow Global. DATA LIMITĂ DE EXPEDIERE A PORTOFOLIULUI ESTE JOI, 2 IUNIE 2011.

Întrebări și răspunsuri la SLPSbucharest@gmail.com

Leave a reply (we review all comments)