Romanian Adventure Fest 2011 @ Defileul Jiului

Romanian Adventure Fest 2011

Romanian Adventure Fest 2011

27 – 29 mai
Defileul Jiului, Bumbesti-Jiu, Romania
Festival de sporturi extreme si aventura, desfasurat in Defileul Jiului in perioada 27-29 mai. Se pot practica urmatoarele sporturi: 1. Rafting 2. Canyoning 3. Alpinism/ Tiroliana 4. Sailing 5. Offroad 6. Scufundari 7. Speologie 8. Tubing
Romanian Adventure reia o mai veche idee privind organizarea unui festival care sa puna turismul de aventura pe harta evenimentelor de interes printre turisti, cum sunt si alte festivaluri de muzica, film, arta medievala, etc.

Scopul urmarit ar fi acela de a arata turistilor romani ca o vacanta activa, este mult mai placuta decat turismul clasic si poti trai senzatii extraordinare, unice. Se vor convinge ca o astfel de iesire nu necesita aptitudini fizice speciale sau experienta, poate doar putin curaj.
Impreuna cu partenerii media si sponsorii festivalului vor fi oferite premii ce vor consta in vouchere de participare la activitati, echipamente sportive, etc
Turistii care vor dori sa practice sporturile cuprinse in program, vor trebui sa-si procure contra cost, in prealabil sau la fata locului, voucher-ul corespuzator uneia sau mai multor activitati, impreuna cu rezervarea orei de participare.
office@romanianadventure.com
0726970406
http://www.romanianadventure.com

Tags:

1 thought on “Romanian Adventure Fest 2011 @ Defileul Jiului”

Leave a reply (we review all comments)