“Live in The Lounge” – cu Sonichouse @ The Ark

  • by
“Live in The Lounge” – cu Sonichouse @ The Ark

“Live in The Lounge” – cu Sonichouse @ The Ark

Sonichouse va concerta in premiera la The Ark in cadrul platformei “Live in The Lounge”, vineri, 20 mai, incepand cu ora 21:00. Formatia va incanta publicul printr-un concert energic cu piese extrase de pe albumul de debut proaspat lansat, Supersonic.

Compusa din Victor Bourosu (voce si clape), Alex Cotoi (chitara), Radu Dumitriu (chitara bas) si Razvan Gorcinski (tobe), Sonichouse este o trupa cu influente electro pop, funk, disco si acoustic. Baietii si-au inceput cariera cantand in bandurile unor cunoscuti artisti din Romania, din octombrie 2007 fiind membri ai trupei Morandi, alaturi de care activeaza si in prezent. S-au intalnit, s-au potrivit si, fiind pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste muzica, au decis infiintarea noului proiect: Sonichouse. Acum au propriul lor studio si propriile hituri, ei fiind cei care compun si piesele.

Sonichouse propune o calatorie in spatiul Supersonic, cu un sound original si foarte fresh, vineri, 20 mai, la The Ark Lounge, incepand cu ora 21:00.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)