Omul cu Sobolani @ Control

  • by

Joi 19 mai, ora 21.00 @CONTROL

Omul de Sobolani

Omul cu șobolani (“OCS”) se infiinta in 1997 in Constanța, la inițiativa vocalului Dan Amariei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). In 1998, odata cu debutul ei în clubul bucureștean “Big Mamou”, scena alternativa primea cu mare interes si critici pozitive trupa cu un nume atat de „serios”, inspirat de celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud.

La inceputurile lor muzicale, Andrei Popa și Cezar Cojocariu, le pun la dispoziție o sală de repetiție in Bucuresti și instrumentele profesionale de care aveau nevoie. Prima piesă înregistrată s-a numit “Fără adresă”, dar nu a fost niciodată scoasă pe piață.

De-a lungul anilor trupa isi schimba componenta, insa cunoaste o evolutie constanta si nu iese nicioadata din primele pozitii ale scenei muzicale alternativa. In radio, tv, pe scenele cluburilor si festivalurilor, OCS a starnit si ”agitat” acelasi numar de impresionant de oameni, indiferent de cat de multe si cat de bune sunt trupele care au aparut ulterior.

Daca scotociti prin calculator sau printre cd-uri, sigur veti da peste unul dintre albumele Razna (1999), Ne punem în cap (2001), Mâinile sus! (2002), OCS tv (2004), Best before 2005 (2005), Superparanoia (2006)

Si sigur v-au ramas deja intiparite in creieras versurile de la Nu încerca așa ceva acasă, Mainile sus! sau Cine e de vina?…si le fredonati cu patos cand le auziti la radio sau cand le cautati pe youtube pentru ca aveti chef sa ascultati ceva plin de energie , nu neaparat optimist dar foarte sincer.

https://www.youtube.com/watch?v=581p7AoBwso&feature=related

In 2009, la lansarea albumului Dansăm legați la ochi cu spatele la zid, multe sute de oameni au savurat un show demential…

https://www.youtube.com/watch?v=kYP8nBdT47w&feature=autoplay&list=PL289250CE9BD1A981&index=2&playnext=2

Dar oare ce ne mai pregateste Omul cu Sobolani?

Haideti joi 19 mai in Control, dupa ora 21.00 sa aflati!

In prezent OCS inseamna:

Dan Amariei – voce
Nicolae Aramă (Nucu) – chitară
Cezar Panait (Kaiser) – bas
Mihnea Dobrotă (Micnos) – tobe

N-am zis mai mult despre albume, videoclipuri, aparitii tv etc etc pentru ca ar fi doar o insiruire de complimente si baietii astia nu mai au nevoie de nicio prezentare.

http://www.omulcusobolani.ro/

Intrarea la concert este 20lei.

Control club se afla pe Str. Academiei nr.19, intrarea dinspre Fac. de Arhitectura in Pasajul Victoriei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)