SUB FOCUS @ Arenele Romane

SUB FOCUS @ arena dnb

SUB FOCUS @ Arenele Romane

Sambata, 14 MAI 2011, Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)
SUB FOCUS @ arena dnb
SUB FOCUS djset & MC I.D

Sambata, 14 mai, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a treia petrecere Arena DNB din 2011. Evenimentul il va avea ca invitat pe SUB FOCUS. Dupa ce a cucerit dnb-ul, a creat un album revolutionar si a adus in fata lumii o scena muzicala neglijata pana acum, SUB FOCUS vine la Arena dnb.

Alaturi de el, pe scena vor urca MC I.D, Seba 1394, Grid si Sundancer cu baietii de la Vedem si Plus la visuals.

Pentru Nick Douwma (Sub Focus), totul a inceput cu un demo CD pe care un prieten i l-a trimis celui mai mare dj de dnb din lume, Andy C, cu un numar de telefon aproape sters pe coperta. Andy C , impresionat de calitatea pieselor, dupa cateva incercari esuate, a reusit sa formeze corect numarul de telefon si sa vorbeasca cu Sub Focus. Rezultatul acelei convorbiri a fost lansarea primei piese produse de acest nou artist, piesa lansata in cadrul label-ului condus de Andy C, Frequency.

Deruland pana in 2011, il gasim pe Sub Focus in postura de autor al unuia din cele mai importante albume din istoria dnb-ului, album prin care a incercat sa continue legamantul Pendulum de a aduce aceasta scena, care a stat prea mult in underground, in fata publicului. Entuziasmul si aprecierile care au urmat dupa prezenta lui pe scena GLADE a festivalului GLASTONBURY din 2010 confirma reusita lui in aceasta misiune initiatica. Prezenta lui la petrecerea Arena DNB din 14 mai ne onoreaza si stabileste noi criterii de excelenta in fenomenul dnb din Romania.

Asadar, ce il face pe Subfocus atat de special? Pasionat de muzica de la o varsta frageda, el a cantat la Bass intr-o formatie in liceu, asta inainte de a invata singur arta samplingului si productiei. A continuat apoi cu studii de acustica in cadrul facultatii. Aceasta formare eclectica, alaturi de o curiozitate muzicala iesita din comun si impreuna cu un interes muzical foarte variat (de la Vangelis, la Nirvana sau Justice), explica masivul succes al muzicii pe care o produce, dar si spectaculoasa energie pe care o genereaza prezentele lui live.

Petrecerea va avea loc in aer liber sau daca ploua vom avea cortul obisnuit, dar fara partile laterale.

Pentru a afla primii despre petrecerile noastre, urmariti-ne pe facebook: http://www.facebook.com/arena.dnb.romania

Intrare:
25 lei
in avans la Base, Boarder’s sau The Kitchen _disponibile incepand cu Vineri, 6 mai

Base
Boarder’s
The Kitchen

35 lei
la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

Despre locatie: http://bit.ly/9aJyCC
Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro .

Tags:

3 thoughts on “SUB FOCUS @ Arenele Romane”

  1. Pingback: Sub Focus returns with infectious club single ‘Solar System’. • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)