Christian Prommer & Snuff Crew Live @ Iasi

  • by
Christian Prommer & Snuff Crew Live @ Iasi

Christian Prommer & Snuff Crew Live @ Iasi

Sâmbătă, 14 mai, Tru Noiz îi prezintă pe Christian Prommer (pentru prima dată în România), Snuff Crew Live, The Model şi Vania. 4 act-uri pline de savoare şi diversitate. De la house la disco, de la funk la Chicago, de la elektro la techno.

Venit din Munich, Christian Prommer are un background de jazz şi techno. De peste 20 de ani, el dezvoltă un sound vizionar între organic şi electronic, iar în prezent lucrează cu casa de discuri Compost din Munich şi Gigolo, Berlin. Cele mai mari festivaluri mondiale l-au avut invitat: Sonar, Barcelona, 10 Days Festival din Ghent şi celebrul Montreux Jazz Festival din Elveţia!

Snuff Crew au sound clasic de Chicago House, un label propriu şi renumele de a face nişte evoluţii live garantate să te facă să urli. Cu apariţii la cluburi de prim rang din lumea întreagă, precum Womb din Tokyo sau Panoramabar Berlin, duo-ul german promite un show foarte acid!

The Model ain’t for chillin’ – oricine a avut ocazia să-l prindă la un show live poate atesta acest lucru. Cu gig-uri în Sankt Petersburg, Viena, Berlin, Roma sau Clermont-Ferrand în ultimul an, precum şi deschiderea unor evenimente de prim rang ce i-au avut head-lineri pe Sven Vaeth, DJ Hell, Tiga şi Moderat, The Model este un show-man total.

Vania este unul dintre acei DJ care au background-ul şi experienţă necesare de a însufleţi orice petrecere de club sau festival. Este şi printre puţinii care au mixat în faţa a zeci de mii de oameni cu o naturaleţe şi creativitate care l-au ajutat să devină un DJ must-hear.

LINE UP:

CHRISTIAN PROMMER – pentru prima dată în România
(International Deejay Gigolo, Compost Black Label, Derwin Recordings)
www.christianprommer.com

SNUFF CREW
(Snuff Trax, International Deejay Gigolo)
www.snuffcrew.com

THE MODEL
(International Deejay Gigolo, Baroc Techno Terror, Mango)
https://soundcloud.com/markus_elk
http://www.facebook.com/pages/The-Model/158632483231?ref=mf#

VANIA
(OK Corral)
http://www.facebook.com/okcorralro

VISUALS:

VISUAL PLAYGROUND/VIDEO
http://www.vpg.ro/
________________________________

AFTER PARTY @ BACK DOOR, 5:00 AM
________________________________

Într-o zonă centrală, în Parcarea de peste drum de Universitatea Petre Andrei va fi amplasat un cort cu o capacitate de ~ 1000 de persoane.

Biletele vor fi puse în vânzare la Casa de Cultura a Studentilor, Back Door şi în reţeaua bilet.ro (Info Point Iulius Mall – Iaşi & Suceava), începând cu 23 Aprilie. 20 lei în avans sau 30 lei în seara evenimentului. În cazul în care doriți să părăsiți locația până în ora 01:00, pentru a reveni trebuie să achitați din nou contravaloarea biletului.

DE REŢINUT:

Este interzisă intrarea persoanelor cu vârsta sub 18 ani!
Este recomandat să aveți un act de identitate valabil asupra voastră.
Guest List-ul este valabil până la ora 00.00.

Contact: trunoiz@gmail.com

Tags:

Leave a reply (we review all comments)