Dobrica de la Suie Paparude lanseaza disc la Local Records

Dobrica de la Suie Paparude lanseaza disc la Local Records

Dobrica de la Suie Paparude lanseaza disc la Local Records

Local Records lanseaza release-ul numarul 06 semnat de Haute Culture. EP-ul Chordial contine patru piese in stiluri diferite, al caror numitor comun sunt armoniile calde. Artistul a lucrat la ele un an si a fost inspirat de artistul rus Anton Zap. Pisele au fost produse de Alex Pop si masterizate de Stefan Mihailescu.
EP-ul este susținut și promovat de Burn Studios.
EP-ul se asculta si se downlodeaza gratuit de la acest link:
http://localrec.ro/lcl06.html

Post, facuta parca pentru DJ prietenosi si putin incrancenati, are un groove usor de breaks, cu tonuri detroit si armonii jupiteriene. Chordial, puternic influentata de Anton Zap, are un groove riguros si iti da un branci de dans. Gladias e o piesa dub cu ceva subintelesuri techno si-un sample de vioara, aruncate intr-un vartej de elemente din stiluri muzicale diferite.
Erinnerung* inseamna ”amintire” in limba germana si a fost construita pe marginea vocii Ninei Simone din piesa The Other Woman. Nina Simone trezeste memorii nouazeciste: pahare de vin alb, mucuri de tigari pe jumatate fumate…la oameni in vizita, dimineti un pic prea bahice si prea distorsionate, care in nici un caz nu se terminau in club.
Mihai Dobre aka Haute Culture este unul dintre fondatorii trupei de muzica electronica Suie Paparude in care activeaza din 1993. DJ și producător din 2004, a realizat impreuna cu Dlaid remixul piesei Wamintirile al trupei Alternosfera, piesa prezentata in cadrul premiilor Breakspool Awards din 2005, si scoasa si in format vinil pe compilatia TMBase 2004.
A mai produs sub numele de Pink Lenins (proiect muzical impreuna cu Alex Pop), muzici pentru Premiile Gopo si Tiff si soundtrack-uri pentru filme de scurt metraj precum: The Museum of Broken Relationship, Captivi de craciun, Vineri la amiaza si Tabasco.
http://www.localrec.ro/hauteculture.html.
https://www.youtube.com/localrec#p/a/u/0/l-ZcRcBelmI
http://www.discogs.com/artist/Haute+Culture
http://www.last.fm/music/Haute+Culture

1 thought on “Dobrica de la Suie Paparude lanseaza disc la Local Records”

  1. poate nu inteleg eu cum merg lucrurile… dar daca albumul e produs de alex pop si masterizat de Stefan Mihailescu atunci semnatura lui Dobrica ce inseamna?

Leave a reply (we review all comments)