Paul du Lac

  • by

Paul du Lac mixeaza la Sala Dalles de Ziua Olandei

‘Coasta de vest a Olandei este o insula in timp. Niciun alt spatiu nu pastreaza mai bine amintirea house-ului clasic, a muzicii electro si disco. Nu exista alt loc in lume unde aceste stiluri muzicale sa fie folosite constant ca schite pentru noi productii captivante.

Paul du Lac este un protagonist de prima linie al acestei miscari. DJ si producator bazat in Rotterdam, du Lac a semnat cu Clone Records dupa primirea entuziasta de care au avut parte single-urile sale ‘Kira / Bingo’ si ‘Blowback’. Actor principal in acestea e muzica house autentica, in stare bruta. Productiile lui du Lac apreciaza trecutul genului asa cum ar trebui apreciat – cu pasiune. Ceea ce nu inseamna ca muzica sa nu se potriveste perfect pe ringurile de dans ale zilelor noastre.’ — Zero”

Paul du Lac se joaca prin undergroundul olandez de la inceputul anilor ‘90. Influentat inca de pe atunci de muzica house si techno din Detroit/Chicago, du Lac a pornit de curand propria casa de discuri (http://www.dataleak.org). Muzica pe care o produce, ca si DJ seturile sale, sunt “deep, raw, and jacking”, dupa cum marturiseste, nu fara o doza de ironie.

http://clone.nl/artist/paul%20du%20lac
http://www.dataleak.org/pauldulac
https://soundcloud.com/pauldulac

Flore (Khidja) si Ion (4President) adauga mirodenii autohtone petrecerii.
Spectacol video asigurat de NaN.

Salla Dalles – http://www.dallesrevolution.ro/
Intrarea 15 lei, 18+
FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=188138341232537

Cu sprijinul Regatului Tarilor de Jos
Provocat de Grolsch
Organizat de 4Play & ShortsUP

Tags:

Leave a reply (we review all comments)