Broken Balkanz @ Fabrica

  • by
Broken Balkanz @ Fabrica

Broken Balkanz @ Fabrica

Hard Music and Sounds United (H.M.S.U./BG) si Ghost Town Events (RO) va prezinta Vineri, in data de 22 Aprilie, incepand cu orele 22, la Fabrica, Broken Balkanz – evenimentul oficial de lansare a festivalului OpenAir Summer Festival 2011.
Evenimentul va aduce pe aceeasi scena pe unii dintre cei mai buni DJ din sfera Drum & Bass, Dubstep si Beatbox, precum: veteranii Drum & Bass-ului din Bulgaria, Mocks (H.M.S.U.) Konspirator (H.M.S.U.) si Acidtrip (H.M.S.U.), alaturi de fondatorul Mirizma EXo (H.M.S.U./Mirizma), producatorul de prim rang de dubstep JamezBongg (Mirizma) si de unul dintre cei mai celebri beatboxeri Skiller (Mirizma).
Scena romaneasca va fi reprezentata de nume sonore dar si de newcomeri cu multa imaginatie, precum DropDread (Bass Police), Tremour (Ghost Town), Dazecraft (Basstardz/New Medicine), Bong (Dubsaw/Ultragore), Filther si Cyberex.
OpenAir Summer Festival a pornit ca un eveniment de promovare a numelor in crestere din scena Drum & Bass si a devenit in timp unul din cele mai importante festivaluri de acest gen din Europa de Est, astazi atentia fiind indreptata catre cultura Drum & Bass, Jungle si Dubstep. Abordand conceptul de maraton muzical non-stop pentru 3 zile, festivalul a avut ca invitati mai mult de 50 de nume internationale, acum fiind vazut ca un punct de intalnire pentru artistii de gen din Balcani si Europa dar si un loc cu activitati sociale si de recreatie.

Bulgaria:

K O N S P I R A T O R / H.M.S.U. /
http://www.facebook.com/konspirator

M O C K S / H.M.S.U. /
http://www.facebook.com/djmocks

A C I D T R I P / H.M.S.U. /
http://www.facebook.com/acidtrip.hmsu

E X o / H.M.S.U/ Mirizma /
http://www.facebook.com/dub2exo

J A M E Z B O N G G / Mirizma
http://www.facebook.com/pages/JamezBongg/168093183861

S K I L L E R / Mirizma, Tripple A /
http://www.facebook.com/pages/SkilleR/111120678905198

Romania:

D R O P . D R E A D (Bass Police)
https://soundcloud.com/dropdread

T R E M O U R (Ghost Town)
https://soundcloud.com/tremour

D A Z E C R A F T (Basstardz, New Medicine)
https://soundcloud.com/dazecraft

B O N G (Dubsaw, Ultragore)
http://www.facebook.com/bongmusic

F I L T H E R
https://soundcloud.com/filther

C Y B E R E X
https://soundcloud.com/cyberex
Intrarea: Pretul unui bilet va fi de 20 RON (pana in ora 23) si 25 RON, dupa ora 23. Fetele vor intra gratis intre orele: 22:00 – 23.00

Tags:

Leave a reply (we review all comments)