The MOOoD lanseaza albumul ”OOo” @ Silver Church

  • by

The MOOoD lanseaza albumul ”OOo” @ Silver Church

Pe 14 aprilie scena muzicii alternative se mai imbogateste cu un material discografic valoros: trupa The MOOoD lanseaza la Silver Church “cel mai asteptat album rock romanesc”, primul pentru ei, intitulat simplu ”OOo”. Invitati speciali in acest concert sunt trupele Les Elephants Bizarres, Monro si Dan Vezentan – visual support.

The MOOoD

Albumul a fost inregistrat si mixat de Alexandru Ispas.

Povestea The MOOoD incepea in noiembrie 2006 in clubul Big Mamou, unde au cantat in fata a 150 de prieteni. Sound-ul brit indie-rock, vocea speciala a solistului si show-urile energice au conturat treptat label-ul The MoooD.

Avand un succes imediat si o evolutie fulminanta, The MOOoD au castigat admiratia publicului cluburilor bucurestene si din tara. Au fost invitati sa cante si pe scenele unor mari festivaluri ca: Bestfest (2008 si 2009), in deschiderea concertului Lenny Kravitz in 2008 (Romania), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , Exit Festival (Serbia – 2009) in fata a 70 000 de oameni si la cel mai mare show-case festival din Europa – Eurosnic Festival (Olanda – 2009) .

Fie ca ati participat la live-urile lor dementiale, fie ca i-ati ascultat la Radio Guerrilla sau la tv, cu siguranta cunoasteti versurile celor mai vechi piese marca The MoooD : Two Times, Back in the Shop, Lies….

https://www.youtube.com/watch?v=j4pxML52aVQ

Tracklist: albumul ”OOo” contine 12 piese :

1. Stay right
2. Mighty Man
3. Lies
4. Two times
5. Silence please
6. Silence
7. Back in the shop
8. The Sin
9. Get away
10. Hey
11. Extasy
12. Barracks

Proaspat iesiti din studioul de inregistrari, cei 4 au uitat de frig si au iesit pe strazi sa filmeze clipul pentru single-ul ”Stay Right”. Si cum The MOOoD s-au obisnuit sa va pregateasca surprize la fiecare concert, pe 14 aprilie va vor dezvalui si destinatiile incluse in turul de promovare a albumului.

Open doors: 21.00 h/ 14.04.2011
Intrarea costa 20 lei sau 35 lei cu album inclus.

Silver Church se afla pe Calea Plevnei 61, Bucuresti

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.