Lady Waks @ Expirat

Lady Waks @ Expirat

Lady Waks @ Expirat

Miercuri 13 Aprilie
Selectro is very proud to present to you for the very first time in Romania:

Lady Waks
World’s NO.1 Female Breaks DJ
Russia’s NO.1 DJ

Expirat Club
D-Laid : Bully
Otherside Club
Marika : Optick : Greeg

ora 22.00
Happy hours: 20.00 – 23.00

www.myspace.com/ladywaks

Biografie:

Lady Waks face si stie de toate. Promoting, productie (Best Breakthrough Producer la Premiile Breakspoll 2009) DJ (nominalizata la Best DJ la Premiile Breakspoll 2010, Best International Act la SBA 09), pionier in arta graffiti-ului, designer si detinatoare de label. E omniprezenta in tot ceea ce tine de fenomenul media modern.

Originara din Sankt Petersburg, Rusia, Waks isi impune viziunea proprie asupra muzicii de mai bine de un deceniu. Diversele ei prezente la cluburi sau festivaluri au devenit un garant al calitatii in cercurile muzicii electronice de dans.

Totul a inceput in 1999, odata cu show-ul ei hip-hop de la cel mai mare radio din Sankt Petersburg, Radio Record. Apoi in 2000, atentia sa s-a concentrat asupra promotingului, creand astfel binecunoscutul brand „In Beat We Trust”.

Recunoasterea activitatii sale a venit in 2004 odata cu declararea de catre revista Time Out a petrecerilor realizate sub aceasta egida drept cele mai bune evenimente de club. IBWT a fost gazda celor mai importanti DJ de breakbeat din lume. Waks s-a concentrat apoi asupra Breaks Arena – primul festival de breaks din lume.(…) La deja celebrul festival Kazantip de la Marea Neagra, Waks coordoneaza cele mai bune petreceri ale festivalului la Breaks Arena Stage.

Dar Waks nu isi desfasoara activitatea doar in Rusia. Gig-urile in jurul lumii sunt o trasatura definitorie a Primei Doamne a Breaks-ului. Din Brazilia in Miami sau din China in Australia ea i-a facut pe toti sa danseze.

Alaturi de Hardy Hard, Lady Waks si-a construit un nume si ca producator. Are release-uri la label-uri cunoscute precum Menu Music, West, Bass Planet dar si la propriul label InBeatWeTrust. Lady Waks e definitia perfecta a talentului si muncii sustinute. In momentul de fata prioritea sa e show-ul saptamanal de la Radio Record. Acesta e primul si inca singurul show de breaks din Rusia. In 2010 Waks s-a ocupat de o scena IBWT la festivalul Mayday din Rusia. Respectata de colegii de breasla si iubita de catre fani, viitorul e al ei.

Tags:

1 thought on “Lady Waks @ Expirat”

Leave a reply (we review all comments)