MIKA la B’estFest 2011

MIKA la B'estFest 2011

MIKA la B'estFest 2011

Mika este cel mai nou nume confirmat in line-up-ul B’ESTFEST 2011, alaturandu-se astfel celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain si Hadouken! pe afisul celei de-a patra editii ale festivalului. B’ESTFEST revine vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o locatie verde din nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, transformandu-se intr-un adevarat “summer camp” ce promite sa ofere o experienta completa, de la concerte la expozititii si ateliere de creatie, spatii de relaxare si joaca, targuri vintage si zona de camping.

Mika (pe numele sau real Michael Holbrook Penniman Jr.) a lansat primul sau single – “Relax Take It Easy” – in anul 2006, urmat la inceputul anului 2007 de “Grace Kelly”, piesa ajungand pe primul loc in topurile din Marea Britanie in aceeasi luna. Albumul de debut al artistului, “Life in Cartoon Motion”, a fost lansat in februarie 2007, aducandu-i lui Mika atat un numar impresionat de fani, cat si aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artisti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie. Albumul s-a vandut in peste 5,6 milioane de exemplare in toata lumea, Mika primind premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” precum si o nominalizare la premiile Grammy. Doi ani mai tarziu, Mika a lansat cel de-al doilea album, “The Boy Who Knew Too Much”, primul single – “We Are Golden” – debutand pe locul 4 in clasamentul britanic. Party-ul de lansare al single-ului a fost dedicat exclusiv fanilor artistului de pe Twitter, Mika cheltuind pentru acestia peste 25.000 de lire doar pe bauturi! Piesa “Kick Ass” a fost compusa de Mika alaturi de producatorul RedOne special pentru coloana sonora a filmului cu acelasi nume, fiind lansata ca single in mai 2010. In prezent, Mika lucreaza la un nou album, singurele detalii care se cunosc deocamdata fiind faptul ca acesta va fi lansat in 2011 si va fi construit intr-o maniera complet diferita fata de materialele precedente.

Anul acesta Mika va ajunge pentru prima data la Bucuresti, in cadrul B’ESTFEST 2011, pe data de 2 iulie. Artistii confirmati pana in prezent in line-up-ul festivalui sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain si Hadouken!, mai multe detalii precum si noi confirmari urmand a fi facute publice atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe paginile oficiale de Facebook si Twitter. B’ESTFEST va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

3 thoughts on “MIKA la B’estFest 2011”

Leave a reply (we review all comments)