Dj Yoda @ Atelierul de Productie

  • by
Dj Yoda @ Atelierul de Productie

Dj Yoda @ Atelierul de Productie

Ghost Town Events, cu sprijinul British Council, prezinta in premiera pe data de 8 Aprilie, la Atelierul de Productie, un eveniment ce poarta amprenta unei combinatii muzicale originale reprezentata de artisti precum: DJ Yoda, The Disablists, Marwan, Tremour, Dirty Dance Squad.

Experienta muzicala a evenimentului va atrage atentia celor ce vor sa guste din cultura Turntable de cea mai buna calitate, dar si celor indragostiti de funk, breakbeat, hip-hop, drum&bass pana la electro si dubstep sau celor pasionati de scratch-uri si beat-juggling.

Selector Radio, powered by British Council va fi prezent la Atelierul de Productie, incepand cu orele 20:00. Un dj Selector Radio ne va asigura incalzirea pentru petrecerea ce va urma.

http://www.selector-radio.com/

http://www.facebook.com/selectorradio

Atelierul de Productie, locatia care va gazdui acest eveniment, este situata pe Splaiul Unirii 160 (zona Timpuri Noi).

Capul de afis al line-up-uluieste Dj Yoda, aceasta fiind prima sa aparitie pe scena din Romania. De warm-up se vor ocupa Dj Tremour si Marwan. The Disablists vor incalzi publicul pentru marea intrarea a lui Dj Yoda. Noaptea se va incheia cu Notsocommon Dj si Bully in ritmuri de booty and funky breaks, electro, techno, hip-hop si dubstep.

Dj Yoda, un adevarat pionier in arta Turntable si Audio-Video Mixing, are un istoric demn de amintit in cartile de istorie ale muzicii contemporane. Este unul din cei mai admirati si originali DJ britanici de club din lume iar seturile sale inglobeaza esenta bunei dispozitii si dau o noua dimensiune clubbingului prin alaturarea unui spectru muzical divers, Funk, Breakbeat, Baltimore, Hip Hop, Country sau Drum & Bass cu selectii video din filme, seriale sau filme de pe Youtube.

Pe langa materialele sale discografice proprii, a colaborat cu numerosi artisti internationali, cum ar fi Dangermouse (Gnarls Barkley). In 2009, Yoda a fost nominalizat la premiile “Sony Radio Academy Awards” si in prezent este corespondent pentru IDJ Magazine si Hip Hop Connection.

http://www.djyoda.co.uk/

https://soundcloud.com/ghost-town-events/dj-yoda-promo-mix

The Disablists, echipa de DJ castigatoare a 4 titluri de campioni in cadrul DMC UK Championships si finalisti in cadrul campionatului mondial de Scatch-uri completeaza perfect petrecerea, venind cu un bagaj enorm de cunostinte si inovatii in ceea ce priveste mixatul unic al mai multor stiluri de muzica, acestia folosind pick-up-urile drept instrumente muzicale. Cu un album lansat, acestia au luat prind surprindere criticii de muzica, oferind ceva ce nimeni nu a mai incercat pana in momentul acela.

http://www.thedisablists.co.uk/

Marwan (DUA) a inceput sa mixeze prin 2002 – 2003 si debuteaza prin evenimente in orasul natal – Cluj Napoca. A impartit scena cu artisti consacrati din mai toate ariile muzicale. Mixeaza breaks-uri amestecate cu Hip-Hop, Reggae, Dub si Dubstep , etc. intr-un stil aparte in care include Scratch-uri, Beat-Juggling si Acapellas.

http://www.myspace.com/marwaaaan
http://www.dua.ro/

Labelul DIRTY DANCE SQUAD este format din NOTSOCOMMON DJ si Bully.

Daca l-ai ascultat vreodata mixand pe George Stanca aka Notsocommon Dj, cu siguranta ti-a atras atentia prin stilul sau care, asa cum ii spune si numele insusi, este departe de a fi „common”. Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un dj versatil, capabil sa mixeze Booty and Funky Breaks, dar si Electro si Industrial, trecand prin Alternative Indie, Dubstep si ajungand pana la House si Techno.

Bully este unul din cei mai cunoscuti DJ de pe scena romaneasca, pionier in aducerea Underground-ului in Mainstream. Si-a inceput activitatea in anul 2000, stilurile abordate fiind la fel de diverse ca si artisti cu care a impartit scena de-a lungul timpului: Drum & Bass, Funk, Funky Breaks si Hip Hop, toate combinate cu scratch-uri si efecte unice.

http://www.myspace.com/djbully
http://www.clubaction.ro/Audio/Jukebox/jukebox016_notsocommon.mp3

De visuals va fi responsabil Vj EKO, prezent la ultimele evenimente marca Ghost Town Events.

Facebook event : http://www.facebook.com/event.php?eid=191717060852284

Tags:

Leave a reply (we review all comments)