“Live in The Lounge” – cu Jazzadezz & Dan Serbanescu @ The Ark

  • by
“Live in The Lounge” - cu Jazzadezz & Dan Serbanescu @ The Ark

“Live in The Lounge” - cu Jazzadezz & Dan Serbanescu @ The Ark

“Live in The Lounge” – cu Jazzadezz & Dan Serbanescu, la The Ark

Jazzadezz va concerta in premiera la The Ark in cadrul platformei muzicale “Live in The Lounge” vineri, 8 aprilie, de la ora 21:00. Cocktail-ul muzical live va fi redat vizual de Vali Chincisan, invitatul special al trupei fiind Dan Serbanescu.

Jazzadezz propune un sound aparte, mereu gata sa surprinda audienta si sa inoveze. Pentru prima oara, alaturi de Dan Serbanescu (Tanz Ohne Muzik, The Pixels), formatia va concerta la The Ark cu un repertoriu vast, care va include o parte din noile piese de pe urmatorul album.

Jazzadezz este o formatie romaneasca de down-tempo, neo-folk cu influente rock, formata in 2005 si compusa din Dezdemona Mihaescu la voce, Calin Torsan la instrumente de suflat si Alin Zabrauteanu la chitara, electronice si productie. Albumul de debut al trupei, Inimani Mal, a fost lansat in septembrie 2009, iar in prezent Jazzadezz lucreaza la cel de-al doilea album care va fi lansat anul acesta. Formatia devine cunoscuta pentru concertele sustinute in Bucuresti si in tara, cat si pentru prezenta la diferite festivaluri cum ar fi Street Delivery, ShortsUP sau Future Shorts. Concertele live sunt completate de vizualurile lui Vali Chincisan.

Jazzadezz alaturi de invitatul lor, Dan Serbanescu, vor concerta vineri, 8 aprilie, la The Ark Lounge, in cadrul unei noi platforme muzicale, “Live in the Lounge”, incepand cu ora 21:00.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)