Se lansează KITE BIKE: platforma online cu trasee pitorești și mai puțin aglomerate pentru bicicliștii bucureșteni

  • by
Se lansează KITE BIKE: platforma online cu trasee pitorești și mai puțin aglomerate pentru bicicliștii bucureșteni

Se lansează KITE BIKE: platforma  online cu trasee pitorești și mai puțin aglomerate pentru bicicliștii bucureșteni

Pentru a da bucureștenilor cât mai multe motive de a folosi 2 roți în loc de 4, The Kite lansează cea de-a doua ediție a hărții KITE BIKE cu trasee pitorești pentru biciliști, de această dată în format online.

Dacă la prima ediție din 2010 formatul a fost print conținând 26 de trasee, KITE BIKE trece în format online pentru a permite actualizarea permanentă a platformei cu rute de către inițiatorii proiectului cât și de către utilizatorii care doresc să împărtășească din plimbările lor.

În varianta sa actuală online, KITE BIKE conține:

• 41 de trasee proaspete
• o selecție în permanență actualizată de locuri pitorești pe care să le descopere toți cei care vor să fie turiști în propriul oraș
• listă cu magazine/ateliere de biciclete
• listă cu benzinării unde ai posibilitatea să-ți umfli roțile de bicicleta
• blogul care va conține tot felul de informații utile la casa biciclistului, de la DYI pe care-l poți exersa pe propria bicicleta și până la tot soiul de popasuri
• playlist-uri de mers cu bicicleta
• în curând: alte ințiative periodice pe care vrem să le facem pe platformă, ca locuri de picnic, handmade pentru bicicliști sau trasee tematice prin oras:)

“Noi ne-am dorit ca aceste trasee și popasuri pitorești să te facă să te simți ca un adevărat turist în propriul oraș. Pentru că, deși greu de crezut la prima vedere, Bucureștiul poate fi o surpriză plăcută dacă știi pe unde să o iei. Iar scopul site-ului nu este de a aborda numai teme direct legate de universul bicicletei, cât mai ales de a arăta câte lucruri interesante poți face/descoperi mergând cu bicicleta’ declară Miruna Antonescu și Andrei Iliescu, inițiatorii proiectului.

Cum platforma este una cât se poate de vie și în continuă evoluție, “așteptăm feedback despre ce ar mai fi de interes de adăugat precum și sugestii de trasee preferate”.

Proiectul este unul pe termen lung, susținut de Petrom .
Parteneri media: Radio Guerrilla, Feeder, Mbike, Decât o revistă, Igloo, IQads, Tataia, Cărturești, Ginger Group, Portocala Mecanică.
KITE BIKE este un proiect The Kite.

Leave a reply (we review all comments)