Utah Saints & Suie Paparude @ Fabrica

  • by
Utah Saints & Suie Paparude @ Fabrica

Utah Saints & Suie Paparude @ Fabrica

Utah Saints
Suie Paparude
D-Laid
Moondust

…Bilete: 25 de lei (fara costum) / 20 de lei (cu costum)

Vino pe 2 aprilie in Club Fabrica si descopera ce inseamna un Bal Mascat Undergound. Te vei bucura de o atmosfera inedita, de preturi cu adevarat speciale, precum si de numeroase alte surprize… tombole, un concurs pentru cel mai frumos costum si multe altele…

Dar surprizele nu se opresc aici. Royal Media Events ii aduce pentru a doua oara in Romania, si pentru prima data in Bucuresti, pe britanicii de la Utah Saints, o trupa de referinta a genului Electronic Dance Music (EDM). Alaturi de cei de la Utah Saints, linep-ul este completat de Suie Paparude, D-Laid (after party) si Moondust (warm-up)…

Biletele sunt 25 de lei (pentru cei care vin necostumati) si 20 de lei (pentru cei costumati). In pretul biletelor aveti inclusa o bautura la alegere (dintre Whisky, Herbal Bitter, Ciocolata Calda sau Energizant)

Line-up:

Utah Saints:

Utah Saints sunt descrisi ca fiind ‘prima trupa house de stadion’. Asta pentru ca este aproape imposibil sa le incadrezi muzica unui curent sau stil. De-a lungul timpului, au fost asemanati cu artisti ca Underworld, Fluke, The KLF, Ministry sau Nine Inch Nails.

Au ajuns in top pentru prima oara cu single-uri ca: “What can you do for me” (UK #10), “Something good” (UK #4) sau “Believe Me” (UK #8)

Au realizat de-a lungul anilor remixuri pentru diversi artisti, cum ar fi Blondie, The Human League, Hawkwind, Simple Minds, James, Annie Lennox, The Osmonds.

In 1995, Utah Saints au realizat tema muzicala a filmului Mortal Kombat.

Piesa “Somethin Good” a celor doi DJ-i britanici a fost declarata cea mai ascultata piesa de la Radio 1 UK in anul 2008. Cei doi au primit doua nominalizari la Breakspoll awards in 2009.

Dupa 17 ani, cei de la Utah Saints se pot lauda cu doua albume lansate, 1.2 milioane de single-uri si 350.000 de albume vandute. Ei au fost in turneu alaturi de: U2, Shamen, Prodigy, Moby, Orbital, Joey Beltram, Oliver Ho, Take That, Rage Against The Machine, House Of Pain, Paul Oakenfold, Skinny Puppy, Iggy Pop, Carl Cox, Darren Emerson, Sasha, Digweed si multi altii…

Utah Saints – Something Good https://www.youtube.com/watch?v=oMLCrzy9TEs

Suie Paparude:

Grupul Suie Paparude s-a format in toamna anului 1993, in Club A, si avea in component la vremea aceea 5 membri – un chitarist, un tobosar, un basist (Mihai Dobre), un clapetist (Mihai Campineanu). Grupul aborda atunci un stil alternativ new wave.

In anul 1994, trupa Suie Paparude pierde trei membri. Cei care raman sunt Mihai Dobre si Mihai Campineanu. Ei abordeaza un nou stil: industrial.

In aceasta componenta, grupul incepe sa concerteze cu formatia Timpuri Noi, la vremea aceea cele doua grupuri reprezentand cele mai bune trupe de “alternative” din Romania.

Una dintre primele și cea mai importantă formație de muzică electronică din Romania, Șuie Paparude, este formată în prezent din Mihai Campineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) și Alexe Marius Andrei (MC Bean). Trupa are în spate opt albume lansate și o mulțime de concerte în țară și nu numai, alături de nume importante precum Pills, Moby, Propellerheads, Ganja Kru, Slacker, DJ Hype, JHQ.

Suie Paparude – Soundcheck https://www.youtube.com/watch?v=KIbP0f3M5rU

D-Laid:

D-Laid sau pe numele sau real, George Nicolae este un Dj/Producator cunoscut in lumea muzicii electronica. Si-a inceput activitatea artistic la 17 ani. In 1999 a aparut pentru prima data pe o scena din Romania. In 2000 a avut primul sau concert important la “TMBase00” in fata a 1500 de oameni.

De-a lungul anilor, a reusit sa se impuna pe piata Dj-lor din Romania, gratie sunetului sau unic. Este o prezenta constanta in cele mai mari cluburi si pe scena celor mai importante festivaluri, cantand de-a lungul anilor alaturi de artisti ca: Krafty Kuts, Plump Djs, Atomic Hooligan, The Rogue Element, General Midi, Hyper, Aquasky, Soul Of Man, Tom Real, Baobinga, The Breakfastaz, Will White, Backdraft, Donna Dee, Alex Bau, si multi altii…
D. Laid – Alternosfera Wamintirile https://www.youtube.com/watch?v=TBmTV0miQJo

Tags:

Leave a reply (we review all comments)