Lansare Tattooit @ Base Café

  • by
Lansare Tattooit @ Base Café

Lansare Tattooit @ Base Café

Tattooit iţi personalizeză gadgetul în stilul tău

Marţi, 29 martie, de la ora 19:00, la Base Café, Tattooit, unic producător şi distribuitor de folii autocolante pentru personalizarea dispozitivelor electronice mobile, vă invită la o creativa lansare a produselor sale.
Base Café (Str. Sepcari, nr. 22, în Centrul istoric) găzduieşte evenimentul, în cadrul căruia cei prezenţi vor avea ocazia să testeze modelele preferate pe gadgetul propriu.

În afara originalelor modele tematice din domenii precum sport, artă, natură, vintage sau 3D, Tattooit surprinde prin promovarea creaţiilor unor talentaţi tineri graficieni români, într-o secţiune specială a site-ului. Operele acestor artişti vor fi transpuse în autocolante (skinuri), care vor fi vândute pe www.tattooit.ro, singurul magazin online din România care oferă acest gen de personalizare pentru orice gadget, de la telefoane până la căşti Bluetooth, de la computere până la instrumente muzicale, într-o gamă variată de peste 200 de modele.
La prezentarea din 22 martie, alături de reprezentanţii Tattooit vor participa artiştii vizuali Isabela Iorga şi Ana Ştefania Andronic, ale căror creaţii originale vor fi expuse în paralel cu autocolantele realizate după lucrările lor.
Produsul final care iese din mâinile specialiştilor Tattooit este o adevărată carte de vizită pentru stilul personal al fiecarui cumpărător.

Tattooit utilizează tehnologie de ultimă generaţie, ultra-high-tech, pentru realizarea modelelor sale, materialele cele mai bune, rezistente la apă, simplu de montat şi uşor de desfăcut, care asigură calitatea premium produsului şi protecţie suplimentară gadgetului.
Modelele se concep la comandă, fiind astfel asigurată dimensionarea perfectă fără a afecta celelalte dispositive conexe, încărcătoare sau alte accesorii.
Personalizarea gadgetului s-a extins din SUA, unde s-a transformat rapid din trend în must have, iar vedete ca Britney Spears, Lindsay Lohan, Jessica Simpson sau Kimberly Steward au adoptat această modă, şi a fost preluată în Europa, unde acum ia amploare în state precum Franţa, Marea Britanie, Germania şi Italia.
Cele mai cunoscute firme din lume care produc astfel de folii autocolante după o tehnologie avansată sunt GelaSkins şi Skinit.
Omologul acestora în România, magazinul online www.tattooit.ro, oferă skinuri pentru orice gadget sau altfel de obiect, o adevărată declaraţie de stil şi o modalitate de a-ţi individualiza accesoriul faţă de cele similare, cu amprenta personalitaţii tale.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)