Unheard by Gojira & Brazda lui Novac @ The Ark

  • by
Unheard by Gojira & Brazda lui Novac @ The Ark

Unheard by Gojira & Brazda lui Novac @ The Ark

Sirul serilor de succes prezentate de Gojira in cadrul proiectului Unheard By Gojira continua marti, 22 martie la The Ark Lounge, incepand cu ora 21:30. Invitatul special al serii va fi Brazda lui Novac, un one-man show ce va mixa si recrea ritmurile muzicii electronice experimentale.

Brazda lui Novac este un proiect de muzica electronica infiintat cu succes de catre Victor Popescu in 1997. Muzica lui este punctul de intalnire a unor stiluri care variaza de la techno-ul si industrial-ul anilor 1980 pana la elemente de shoegaze. In 2003, Victor a pus bazele casei de productie Square Sound Studio, urmata de Square Sound Records in 2009, unde cu un an mai tarziu a lansat primul sau album. Aceasta noua directie si-a pus amprenta asupra prestatiilor live si a reprezentat tranzitia catre un stil muzical mai putin digital si mai mult orientat spre utilizarea echipamentelor hardware. In ultimii ani, Brazda lui Novac a mixat cu succes in deschiderea multor artisti cunoscuti, cum ar fi Recoil, Covenant sau Funckarma, atat in orase din Romania, cat si in Maastricht, Londra, Dresden sau Roma. A colaborat cu numerosi artisti din domeniul muzicii electronice, cei mai renumiti fiind Yvat, Silent Strike, Dezdemona (Jazzadezz) sau Artan (Timpuri Noi). Vali Chincisan si Kotki ii transpun muzica in imagini si creaza vizualurile din showurile live.

Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice ar fi in intentia lor, instiga la dans.

Marti, 22 martie, la The Ark, Gojira si Brazda lui Novac vor oferi o auditie experimentala de neuitat, incepand cu ora 21:30.

Mai multe detalii pe paginile Facebook:
The Ark: http://www.facebook.com/theark.bucharest
Gojira: http://www.facebook.com/Gojira.Official
Unheard by Gojira: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_202594709770088&ref=ts

Tags:

Leave a reply (we review all comments)