NuSoundz cu MUSEUM OF BELLAS ARTES @ Control

  • by
NuSoundz cu MUSEUM OF BELLAS ARTES @ Control

NuSoundz cu MUSEUM OF BELLAS ARTES @ Control

ONE EVENT lanseaza in martie seria – NuSoundz – cu suedezii de la MUSEUM OF BELLAS ARTES

NuSoundz este o serie de evenimente cu artisti internationali din zona alternativa, indie si electro ce va fi lansata in aceasta primavara de catre One Event, in cluburi din orasele Bucuresti si Cluj-Napoca.

Artistii invitati sa ia parte la evenimentele NuSoundz vin cu sunete, infatisare si atitudine aparent simpliste si liniare dar in acelasi timp pline de proaspetime si ‘nerv’, mai simplu spus – cu un suflu nou. Aceste trupe, cu sunetele si beat-urile lor ciudate, synthetizatoare taioase si voci foarte melodioase, au beneficiat in ultimele luni de o expunere sustinuta in blogosfera muzicala internationala dar si autohtona.

Fiecare dintre artistii propusi pentru seria NuSoundz vor concerta pentru prima oara in Romania.

NuSoundz va demara la jumatatea luni martie cu suedezii de la MUSEUM OF BELLAS ARTES care vor concerta in Bucuresti la Control Club pe 18 martie si in Cluj-Napoca la Boiler Club pe 19 martie.

MUSEUM OF BELLAS ARTES nu este o trupa care s-a format pentru a inregistra un ‘hit’ si a deveni faimosi. A fost mai degraba un proces de selectie naturala, de supravietuire a celui mai bun. A fost o idee care s-a bazat pe notiunea ca diferite stiluri muzicale nu ar trebui sa impiedice oamenii sa convietuiasca si sa faca lucruri mari impreuna. Si este chiar fantastic ce pune la cale MUSEUM OF BELLAS ARTES.

Pentru ca sunt suedezi si sfiosi, s-au temut un pic de reactia elitei muzicale londoneze, tinara si cool: “Nu sunt sigur de reactia lor, am sentimentul ca vor ceva ‘hip’, dar am simtit ca totusi isi doresc sa asculte altceva”, spune Leo Öhman, membru al trupei.
“Ceea ce stim ca ne place e ceea ce stim sa facem”. Adica muzica, un amestec fara vlaga de electro pop in maniera St. Etienne. EP-ul ‘Days Ahead’ a fost lansat anul trecut, iar piesa care da numele materialului este plina de voci reverberate si chitare in ‘loop’ garnisite cu un video suedez pe masura.

“Further proof that Sweden is king of pastel-toned synth-pop perfection” NME

“Balearic tinged gold” Gorilla vs. Bear BLOG

“A prismatic dance party” Stereogum BLOG

“(…) they’ve graced the planet with a second hit.” Vice BLOG

“With flourishes of dream pop, the wispy elegance of Museum of Bellas Artes disco inspired shoegaze is mesmerizing.” The Lin Of Best Fit BLOG

Dupa cum v-ati dat seama, MoBA sunt un trio electro-pop creativ din Stockholm cu un aer racoros de indie, maestri ai genului. Nu te poti satura de surprinzatoarea lor abordare a muzicii pop. MUSEUM OF BELLAS ARTES vin cu un ‘vibe’ nou, optimist, dansabil si foarte pop, cu un stil unic care va prinde instantaneu.

Concertele MUSEUM OF BELLAS ARTES din 18 martie – Bucuresti si 19 martie – Cluj-Napoca sunt primele evenimente din cadrul seriei NuSoundz si sunt produse de One Event in colaborare cu Control Club – Bucuresti si Boiler Club – Cluj-Napoca.

Control Club event: http://www.facebook.com/event.php?eid=176007845779458
Boiler Club event: http://www.facebook.com/event.php?eid=105969072816224

MoBA ‘Who Do You Love’ video: http://youtu.be/Q5d7HcD_X3Y
MoBA ‘Watch The Glow’ video: http://youtu.be/eeEImgXuIhI
MoBA ‘Days Ahead’ video: https://www.youtube.com/watch?v=P1RqFAH7VB4&hd=1

MoBA ‘Watch The Glow’ FREE remix mp3: http://www.nomodestbear.com/blog/museum-of-bellas-artes-x-pinemarten/

Tags:

Leave a reply (we review all comments)