One World Romania 4

  • by
One World Romania 4

One World Romania 4

ONE WORLD ROMANIA / 16 – 21 MARTIE / BUCURESTI

Ti-ar fi placut sa fii pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Berlin? Ai fi vrut sa vezi care e atmosfera la Sundance, sau ai fi preferat sa vezi documentare pe o vreme mai frumoasa, la Doc Lisboa?

Noi nu iti oferim vedete pe covorul rosu, dar te asiguram ca poti vedea o parte din cele mai bune filme documentare ale ultimilor ani, premiate la festivaluri de film renumite in lume, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

La cea de-a 4a editie One World Romania poti vedea castigatorul Celui mai bun documentar de lungmetraj de la Sundance 2010 – “The Oath” (“Juramantul”), castigatorul Premiului Orizzonti pentru Cel mai bun Film la Festivalul de la Venetia – “El Sicario – Room 164“, productia care a obtinut titlul de Cel mai bun documentar la Festivalul din Milwaukee 2010 – “My Perestroika” (“Perestroika mea”), cel care a castigat Marele premiu al juriului la Festivalul International One World Praga – “Enemies of the People” (“Dusmanii poporului”) si multe altele.

Te invitam sa ne vizitezi site-ul ca sa afli mai multe despre filmele din selectia oficiala One World Romania 2011 si te asteptam din 16 martie la cinema!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)