Burn the Slope @ Sinaia

  • by
Burn the Slope @ Sinaia

Burn the Slope @ Sinaia

Burn the Slope!

Burn Air Park Sinaia / 12 martie

H2O si Burn, in parteneriat cu Primaria Sinaia, va invita sa va incendiati placile la Burn the Slope, un concurs slopestyle de snowboard si ski care va avea loc pe 12 martie in Burn Air Park Sinaia (Valea Soarelui, Cota 2000, accces cu telescaunul).

Punem la bataie premii de 9000 RON, din care 5000 RON cash si 4000 RON in produse Forum, Skullcandy si Special Blend. Premiile cash se vor oferi dupa modelul Cash 4 Trick, potrivit caruia riderii ajunsi in finala vor fi remunerati pe loc dupa fiecare evolutie pentru trick-urile reusite. Acest sistem va permite tuturor finalistilor sa castige cel putin un premiu, si este modalitatea prin care H2O si Burn doresc sa motiveze cat mai multi rideri. Vom oferi in update-urile ulterioare detaliile legate de grila de notare Cash 4 Trick.

Insa nu vom neglija performanta: riderii care vor realiza trick-urile cele mai complexe vor putea accede, pe langa sumele de bani pe care le oferim, la premiile in produse, ce vor fi repartizate pe categorii: locul 1, 2, 3; Best Ski; Best Babe si Best YoungBlood.

Program concurs

10.00 inscrieri
11.00 – 11.30 antrenamente
12.00 calificari
13.30 finala

Si seara petrecem cu DJ Bully si DJ Shaka printre rauri de Burn! Party-ul si festivitatea de premiere vor avea loc la Hotel Cota 1400 din Sinaia.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)