Krafty Kuts vs Stanton Warriors @ Atelierul de Productie

Krafty Kuts vs. Stanton Warriors @ Atelierul de Productie

Krafty Kuts vs. Stanton Warriors @ Atelierul de Productie

Krafty Kuts vs. Stanton Warriors la Atelierul de Productie in cadrul Break The Beats I – 11.03.2011

Bucuresti, 11.03.2011 – Pentru prima data in cadrul aceluiasi eveniment in Bucuresti, primul din seria de evenimente Break The Beats vi-i prezinta pe Krafty Kuts vs. Stanton Warriors, vineri 11 martie, la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160), incepand cu orele 21:00.
Detalii despre eveniment si cele mai actualizate informatii: aici

Krafty Kuts – perseverenta de a reinventa breakbeat-ul sau the remixer du jour
Despre Krafty stim ca a pus monopol trei ani consecutivi pe titlul de Best DJ si a primit onoarea “Outstanding Contribution to Breakbeat” (Breakspoll). Pornind de la hip-hop si electro, Martin s-a folosit de permeabilitatea anilor 90’ in ceea ce priveste tranzitia intre genuri si si-a adus vasta cultura muzicala din zona dance in avantaj, plasandu-se incepand cu 1996 printre cei ce si-au asumat improvizatia si explorarea fara sa se fereasca de inedit. A ajuns responsabil pentru muzica reclamelor la Coca Cola sau Playstation 2 si este considerat un numitor comun in plaja remixurilor care fie se desprind de original, fie prind cel putin la fel de bine ca el. Ajungand sa performeze pana si cu Rolling Stones, inceputurile timide ale lui Krafty nu ar fi lasat loc sa se intrevada o asemenea ascensiune pe plan mondial si o recunoastere atat de puternica. Krafty Kuts este unul din personajele care conteaza nu numai in sfera breakbeat-ului, ci care a lasat urme in muzica ultimilor 15 ani.

Krafty Kuts aici:
www.myspace.com/djkraftykuts
https://soundcloud.com/kraftykuts

Stanton Warriors, pionieri si veterani sau “Bass, Beats and Booty”

Anul 1998 a fost cel in care Mark si Dom au avut “obraznicia” de a impinge limitele liniilor de bass si de beat dincolo de previzibil. De atunci si-au obisnuit publicul cu asocieri muzicale care mai de care mai neasteptate, dar mereu extrem de provocatoare si proaspete! Pe parcursul ultimilor 13 ani, Stanton Warriors au lasat in urma albume, mash-up-uri, compilatii, au populat topuri de radio in locuri fruntase, au batut intreaga lume in lung si in lat, din Kazakhstan pana-n Australia, de la Dubai in Vietnam, din China catre Spania si revin in Romania in cadrul primului eveniment din seria Break The Beats, pe 11 martie la Atelier.

Vorba lor: “if it ain’t broke, break it” – asta si-au repetat baietii in barba in timp ce semnau remixuri ce urmau sa castige faima pentru ei si cei cu care au lucrat – Missy Elliot, Fat Boy Slim, Basement Jaxx, Mylo, Freeform Five, M.I.A. sau Busta Rhymes fiind numai cateva din exemple. Din muzica. Din cultura contemporana, Stanton Warriors sunt asociati la randul lor cu Banksy sau Shepard Fairey, care le design-uiesc identitatea vizuala.

Setul din 11 martie se va inscrie in consacrata maniera de “bad-ass electrobreaks” pe care o asteptam cu totii si care ne va reaminti de ce Stanton Warriors si-au tinut rivalii la distanta de mai bine de un deceniu.

Stanton Warriors aici:
http://www.myspace.com/stantonwarriors
https://soundcloud.com/stantonwarriors/

Pretul unui bilet este de 30 RON inainte de orele 00:00 si 40 RON dupa.
Biletele pot fi achizitionate in incinta Atelierului de Productie in seara evenimentului.

Tags:

3 thoughts on “Krafty Kuts vs Stanton Warriors @ Atelierul de Productie”

Leave a reply (we review all comments)