Efdemin si Roman Flugel vin la workshop-ul Red Bull Music Academy

  • by
Efdemin si Roman Flugel vin la workshop-ul Red Bull Music Academy

Efdemin si Roman Flugel vin la workshop-ul Red Bull Music AcademyEfdemin si Roman Flugel vin la workshop-ul Red Bull Music Academy

Efdemin si Roman Flugel, doua nume cu rezonanta in industria muzicala internationala, vin la Bucuresti pe 11 Martie pentru workshop-ul Red Bull Music Academy, care are loc la Palatul Cesianu Racovita (vizavi de Biblioteca Centrala Universitara, Str C.A. Rosetti 5), incepand cu ora 18.00.
La ora 23.00, distractia se muta in Studio Martin, la RBMA after party cu Efdemin, Roman Flugel, Cosmin TRG, Minus si Vlad Caia.
Aflati cine sunt cei doi DJ:

Roman Flügel

Non-conformist, cameleonic, impredictibil – sunt doar cateva epitete care s-ar potrivi unui producator a carui cariera a inceput in Frankfurt la inceputul anilor ’90. Roman Flügel este o figura rara intr-o scena muzicala adeseori conservatoare si gata sa puna etichete pe orice. Intr-o astfel de scena, parcursul producatorului german a fost plin de evenimente uluitoare. Cu nu mai putin de 7 pseudonime solo si 9 aliasuri colective, Roman a livrat indiscutabilul hit “Rocker” ca jumatate din Alter Ego, si maratonul de bleep-uri infectioase care a marcat muzica de club, omniprezenta “Geht’s Noch”. In permanenta cautare de sunete si vibe-uri noi, Roman Flügel a desfiintat barierele dintre genuri si s-a instalat confortabil intr-o varietate de stiluri. De la metalic la melodios, de la disonant la armonios, sound-ul lui Roman Flügel a atras atentia tuturor. Recent lansata “How To Spread Lies” la label-ul Dial a provocat entuziasm simultan criticilor si publicului, ca o re-confirmare a statutului sau ca unul dintre cei mai importanti producatori germani de muzica electronica.

http://www.residentadvisor.net/dj/romanflugel

Efdemin

Phillip Sollmann, sau Efdemin asa cum este cunoscut comunitatii de muzica electronica, este un producator german sinonim cu label-ul Dial din Hamburg. Insa influentele si afinitatile sale muzicale vin din puncte geografice cat se poate de divergente: Detroit, Chicago, Frankfurt, Berlin. Cu un sound variat, aflat la convergenta dintre techno-ul abstract si house-ul melancolic, Efdemin filtreaza subtilitatea experimentelor micro-tonale ale lui Harry Patch, minimalismul jazz al lui Don Cherry sau cosmicul obscur marca Sun Ra. Responsabil pentru hit-uri de club ca “Lohn & Brot” sau “Acid Bells”, ultimul album il gaseste pe Efdemin intr-un moment de agregare a tuturor influentelor: arta, literatura, arhitectura, jazz, hiphop – un “cosmos” asa cum il defineste chiar el. Intitulat “Chicago” si recent lansat la Dial, albumul lui Efdemin ii rezerva un loc important pe scena germana si mondiala, trasand directii si indicand surse proaspete pentru muzica electronica.

http://www.residentadvisor.net/dj/efdemin

RSVP: http://www.redbull.ro/cs/Satellite/ro_RO/Event/Red-Bull-Music-Academy-Workshop-021242964867603

Tags:

Leave a reply (we review all comments)