Dj Cheeba @ Base Cafe

  • by
Dj Cheeba @ Base Cafe

Dj Cheeba @ Base Cafe

LIVE! FRIDAY – 19th Edition
IN FIECARE VINERI / PROIECTII DE CONCERTE / AFTERPARTY

VINERI – 4 MARTIE 2011 – 20:00
BASE Cafe (Str. Sepcari Nr. 22 – in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA
+ AFTERPARTY!: K-LU (Timisoara) & CHARLIE DUNDEEN

Saptamana asta ne-am decis sa iesim din tipare si sa impingem lucrurile uuuun pic mai departe. Mai exact sa aducem pe proiectoare in loc de un concert…surpriza…un DJ set…pe jumatate. Spunem pe jumatate pentru ca muzica vine acompaniata de live VJ-ing.

V-am zapacit? Ei bine, proiectam DVD-ul promotional unuia dintre cei mai completi performeri – DJ Cheeba, care se joaca cu sunetele si imaginile, deopotriva, intr-o maniera cel putin socanta! In sensul bun. Asadar:

DJ CHEEBA – THE REELS OF SOLID STEEL

DVD-ul de fata este semnat de Cheeba. Daca nu stiti inca cine este, va spunem ca face parte din marea familie Ninja Tune (alaturi de artisti ca Bonobo, Mr. Scruff sau Coldcut), ca este unul dintre reprezentantii Solid Steel (un concept marca Coldcut si DJ Food), ca a vizitat Romania acum ceva vreme si ca este un DJ desavarsit, un turntablist incredibil de bun, un VJ extraordinar, un performer energic, un party animal…si am ramas fara cuvinte de lauda. Cert e ca ne-a impresionat.

Proiectam un DVD, creat in asociere cu Serato, ce inseamna o ora de imagini si sunete blenduite la perfectie. Un mix ce cuprinde de la Funk, Breaks, Hip-Hop si Electronica la Drum&Bass. Piese de la Pharaohe Monch, A-Skillz, TC, remixuri, cut-uri, double drop-uri, beat juggling. Clip-uri chop-uite de unde nu te astepti. O adevarata experienta audio-video!

Si am ramas fara orice fel de cuvinte. Va recomandam sincer sa fiti prezenti pentru ca vibe-ul creat de The Reels Of Solid Steel il depaseste in unele momente pe cel creat de cel mai tare concert live!

Pe langa asta, dupa ora 22:00 ne-am gandit sa punem cap la cap un AFTERPARTY cu alternativa noastra la DJ Cheeba. Unul din cei mai valorosi turntablisti din Romania, in momentul de fata. All the way from Timisoara, welcome: K-LU care va mixa pana dimineata beat-uri Funk, Breaks si multe altele si va scratchui alaturi de al nostru CHARLIE DUNDEEN! Nu e de gluma! Big party in store!!!

Intalnirea are loc la BASE Cafe pe Str. Sepcari Nr. 22 in centrul istoric, cu intrare libera si shot-uri din partea casei, cu muzica pe sound serios si screening pe 3 ecrane de proiectii si 2 LCD-uri, cu multe alte surprize la fata locului!, ca de obicei.

Incepem la ora 20:00! See you there!!!

Pentru mai multe informatii Base Cafe pe Facebook: http://bit.ly/blzDyI

Tags:

Leave a reply (we review all comments)