Red Bull Music Academy vine la Bucuresti pe 11 Martie!

  • by

Red Bull Music Academy a facut inconjurul globului, oprindu-se in orase precum Barcelona, Cape Town, Toronto, Sao Paulo, Londra si Melbourne. Cu reputatia unui paradis pentru vanatorii de vinyl si pentru iubitorii de technologie, de mult timp au existat cereri pentru desfasurarea Academiei in Tokyo – iar in 2011, din 23 Octombrie pana pe 25 Noiembrie, acesta este locul unde Academia se va opri, cu tot ceea ce inseamna ea: studio sessions si workshop-uri.
Pentru a simti mai bine gustul muzicii de la Red Bull Music Academy, vineri, 11 martie, incepand cu ora 18.00, va invitam la un workshop in care ii veti intalni pe doi dintre apropiatii academiei, Roman Flugel si Efdemin, asistati de Cosmin TRG, primul participant roman la Red Bull Music Academy.

Minus si Vlad Caia, participanti la editia de anul trecut, vor fi si ei prezenti pentru a va impartasi din experienta lor la Londra. Asadar, daca doriti sa aflati mai multe despre faimoasa academie de muzica sau vreti sa stiti mai multe despre cum puteti aplica, va asteptam vineri, la Palatul Cesianu Racovita (vizavi de Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti).
Red Bull Music Academy este un workshop international, avand loc in orase diferite an de an. In 2 sesiuni lungi de cate 2 saptamani, unii dintre cei mai buni generatori de ritm si sunete din toata lumea se vor strange in cadrul Academiei. Intotdeauna exista acel sentiment de sincronizare atunci cand iubitorul de muzica intalneste un alt iubitor de muzica. Si este chiar mai placut atunci cand ei au sansa sa se intalneasca in persoana.
Tocmai de aceea suntem foarte bucurosi sa invitam producatori, instrumentalisti, vocalisti si DJ sa aplice pentru a fi parte a Academiei de la Tokyo din acest an. Formularul de aplicare poate fi descarcat de pe www.redbullmusicacademy.com si trebuie trimis la sediul Academiei impreuna cu un demo muzical intre 2 Februarie si 4 Aprilie 2011. Un juriu format din producatori, jurnalisti specializati si membri ai Academiei vor analiza cu atentie fiecare aplicatie. Doua grupuri de cate 30 de persoane vor fi selectate sa reprezinte o paleta larga de stiluri muzicale si niveluri de experienta: de la cantareti-compozitori la DIY synth designers si de la compozitori la digital beatmakers.

www.redbullmusicacademy.com
www.redbullmusicacademyradio.com
www.facebook.com/RedBullMusicAcademy

Leave a reply (we review all comments)