PIMPSOUL @ Base Cafe

  • by

PIMPSOUL @ Base Cafe

SAMBATA, 26 FEBRUARIE 2011 – 22:00
BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc)

26 Februarie aduce la BASE inca un nume din tabara BombStrikes.
Daca v-a placut la Mooqee, acum aveti intalnire cu:

“The forward thinking sound of Nufunk” – IDJ

PIMPSOUL (BombStrikes, UK)
www.soundcloud.com/pimpsoul
www.bombstrikes.net

Support-ul va fi asigurat de:

NOTSOCOMMONDJ (Bucuresti, RO)
Dirty Dance Squad
GEMINI BROS. (Bucuresti, RO)
www.soundcloud.com/the-gemini-bros
MEELOOX (Bucuresti, RO)
www.meeloox.blogspot.com

Asa cum v-am obisnuit in primele 2 evenimente cu headlineri din strainatate, la BASE Cafe, we love Nu-Funk.

Evenimentul cu numarul 3 vine exact in acest spirit, combinand Funk-ul cu Breakbeat, Bass Music si o gramada de alte sound-uri la aproximativ 130 bpm.
Sambata pe 26 Februarie, avem, la BASE Cafe & BASE Shop un alt nume asociat cu Fingerlickin’ respectiv cu faimosul label BombStrikes: PIMPSOUL (BombStrikes – UK). Un DJ si producer super apreciat de nume ca A-Skillz, Krafty Kuts, Beat Vandals, Mooqee sau Ali B.

Dancefloor-ul ramane la subsol in BASE Shop, cu sunet pe masura, ceva mai mult spatiu ca in cafenea si cu aerisire de top, in timp ce in BASE Cafe, la parter, aveti spatiu de lounge, cu puf-uri si proiectii.

Petrecerea va incepe la ora 22:00. BASE Cafe si BASE Shop sunt in centrul istoric, pe Str. Sepcari 22, in spatele Hanului Manuc.

Pretul biletelor de intrare si modalitatile de achizitionare vor fi anuntate in curand.

PIMPSOUL este o adevarata senzatie a genului Nu-Funk. Steve Jeffery, cunoscut si sub aliasul Darftphunk mixeaza de mai bine de 10 ani si produce cam tot de atata timp. A fost headliner la tot soiul de petreceri si festivaluri, din Londra pana in Azerbaijan sau Croatia. Din Liverpool pana in Sidney si Perth – Australia.
Ca producer a lansat bangere de succes in randurile crowd-urilor pentru label-uri ca BombStrikes, Splank! Records, Ground Level sau Breakin’ Even si este alaturi de Mooqee si Beat Vandals, al treilea artist oficial BombStrikes.
Ca DJ este considerat unul dintre acei englezi care are permanent in dotare un sound de party, reusind sa creeze atmosfera in orice loc, cu orice tip de crowd.

Nu o sa va stricam surpriza, pentru ca promitem ca PIMPSOUL va va surprinde cu siguranta foarte placut. Va invitam pe Soundcloud – www.soundcloud.com/pimpsoul – sa va incalziti cu mixuri si piese semnate de Steve si va mai spunem doar atat:

Ladies and Gentlemen, it’s time to Pimpsoul!

Supportul de data asta va fi asigurat de:

NOTSOCOMMONDJ (Dirty Dance Squad, Bucuresti, RO) A mai mixat si cu Mooqee si a confirmat 100%. Il avem din nou la butoane pe party starterul nostru preferat!

GEMINI BROS. (Bucuresti, RO). Suntem aproape siguri ca sunt gemeni, si suntem mai mult decat siguri ca mixeaza FUNK! Acel Funk care nu te lasa sa stai jos. Baietii nu se incurca niciodata cu jumatati de masura si de aceea mixeaza alaturi de Pimpsoul la BASE Cafe. Top!

MEELOOX (Bucuresti, RO). Deja rezident la serile noastre Funk / Breaks si Nu-Funk. Il stiti deja foarte bine si nu credem ca mai are nevoie de prezentari. Funk, Breaks, Fidget, House, Dubstep sau chiar si Drum&Bass sunt felurile sale principale si credeti-ne pe cuvant…nu dezamageste niciodata!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.