Tom Select & Ali Nasser @ Tralala Club

  • by
Tom Select & Ali Nasser @ Tralala Club

Tom Select & Ali Nasser @ Tralala Club

Tom Select & Ali Nasser @ Tralala Club

Vineri, 25 februarie, incepand cu ora 22.00: Tom Select & Ali Nasser
Intrare: 15 lei + 1 shot de Jagermeister inclus!
O seara aflata in zonele deep, tech si funky-minimaliste ale stilului house.

Tom Select (nume real: Tamas Racsek) a cumparat primul sau vinil in 2000, dupa mutarea sa din 1999 in Londra. Perfect timing 4 Tom … clubul londonez Fabric abia isi deschisese usile. Anii urmatori i-a petrecut in burta acestei fabrici de muzica electronica si dupa cativa ani de dj-ing in propriul dormitor, Tom Select a inceput sa isi faca jocurile in diferite baruri din Londra.
In 2005 s-a nascut “Girls And Mathematics” – un proiect demarat de Tom Select alaturi de alti doi prieteni: Total Carlos & Benson Madame. Au urmat o serie de pretreceri in puncte aleatorii din Budapesta si Londra, devenind acum una dintre cele mai respectate nopti underground din Budapesta, avand ca invitatii dj internationali precum Dyed Soundorom, Matthew Styles, Jay Shepheard, Terry, Serge Santiago. Dupa mutarea inapoi la Budapesta, Tom a inceput sa fie rezident la evenimentele “So HOT Right Now”, unde a mixat alaturi de Guillaume & the Cotu Dumonts, FB Julian, Just Jaime si Ali Nasser. Petrecerea anuala “Beach Club Beach”, de la o fosta vila a guvernului comunist, este cel mai bine pastrat secret din Ungaria in randul unor evenimente aleatorii (cu locatii secrete precum Office, Cinema Bizarre, Hundred si Twenty People.
In ultima vreme, Tom Select a devenit un personaj cu o activitate constanta in cluburile subterane din Budapesta, mixand alaturi de nume precum Greg Wilson, Cosmic Boogie, Aera, Jahcoozi, Maelstrom, Pete Herbert, etc. Aparitiile Internationale includ: Dice Club (Berlin), Stealth Club (Nottingham), diferite locatii din Londra si unele fetivaluri din Sebia si Brazilia.
Stilul muzical al lui Tom Select variaza de la deep house, disco si pana la minimal, intotdeauna injectand o doza liberala de soul.
Mixuri:


Contact:
Facebook: http://www.facebook.com/tomselect
G&M website: http://www.girlsandmathematics.com

Ali Nasser s-a nascut in E.A.U., dar s-a stabilit in Romania in 1990. Lectiile de pian din copilarie au fost primii pasi in dezvoltarea pasiunii sale pentru muzica. Impreuna cu fratii sai, Hasan si Sultan (The Grooveoholics, Sunday People, Blanoz) si incurajat de acestia, artistul a inceput sa se joace cu productia audio inca din 1996.
Prima petrecere la care a mixat a avut loc in 1998, la Web Club in Bucuresti. Pe masura ce pasiunea sa devenea tot mai puternica, Ali Nasser si-a concetrat din ce in ce mai mult timp asupra carierei muzicale. In anul 2003 se angajeaza ca productor la Yama Studios, un studio de productie audio in publicitate; momentul in care a invatat foarte multe despre productie, dar si despre ce inseamna a lucra profesionist.
Incepand cu anul 2004, artistul reuseste sa se afirme mixand alaturi de Raresh, Pedro, Praslea, Rhadoo etc. In aceeasi perioada devine parte a rosterului Sunrise Booking Agency. A mixat in cele mai importante cluburi din Romania: Kristal Glam Club, Session, Midi si Oscar Cluj, Motor Club Constanta/Mamaia, XS Iasi, Heat Oradea, Krypton Craiova, Zebra Bacau etc. Seturile tanarului artist exploreaza zonele deep, tech si funky-minimaliste ale stilului house.
In ultima parte a anului 2006, Ali pune pe picioare un proiect dedicat muzicii deep, numit “Flow Motion”: o serie de petreceri ce au loc in fiecare duminica. Gazda primelor seri Flow Motion a fost Cub Loggia din Bucuresti. Anul 2007 ii aduce rezidenta in Club Session, Bucuresti. A mixat in cadrul Sunwaves 2 si 3 Festival. 2007-2008 ii aduce gig-uri alaturi de DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly si Markus Fix. Anul trecut, Ali a lansat un remix al piesei “Woman’s Key” la labelul german be_chosen. Echipa WMC spunea despre aceasta: “Ali Nasser’s Deepness Remix of Chevy and Lemos “Woman’s Key’ though, is the perfect tech house/deep house groove for those late afternoons during WMC”. De asemenea, a semnat si cu Supernature Recording, unde a lansat un remix la piesa lui Nick Curly – On My Way.
EP-ul sau intitulat “Get away”, a fost lansat prin Derivat Recordings in 2008. In ultimii 2 ani au aparut in programul sau si gigurile internationale, care l-au purtat pe Ali in Flex si Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen, Libary Frankfurt etc.
www.myspace.com/houseofalinasser

Tags:

Leave a reply (we review all comments)