Kormac devine primul DJ rezident international din Romania!

Kormac devine primul DJ rezident international din Romania!

Kormac devine primul DJ rezident international din Romania!

Heineken il aduce la Bucuresti pe Kormac intr-un DJ set de senzatie, sambata, 19 februarie @ The Ark!

Dupa un dj set cu priza la public sustinut la The Ark in luna noiembrie a anului trecut, Kormak revine anul acesta in Undergoundul bucurestean in ipostaza de DJ rezident! Bucurandu-se de un real succes in randul publicului roman, show-ul inovator al lui Kormak va deveni o constanta in The Ark Underground, artistul devenind astfel primul DJ international rezident al unui club din Romania. Prima reprezentatie din cadrul rezidentei va avea loc sambata, pe 19 februarie!

Distingandu-se in lumea DJ-ilor printr-un stil muzical propriu completat de proiectii video electrizante, sincronizate perfect cu mixurile audio, Kormak isi impresioneaza publicul de fiecare data, show-urile sale fiind adevarate explozii de energie. Si-a inceput cariera la varsta de 17 ani producandu-si propriile track-uri hip-hop/drum&bass, cu timpul experimentand in permanenta mix-uri si sunete dintre cele mai variate. Pe masura ce si-a conturat stilul, acesta a inceput sa primeasca tot mai multe oferte din partea cluburilor din Irlanda si UK. Artistul si-a inceput cariera solo in 2007, lansand de atunci materiale discografice precum: “The Scratch Marchin”, “Good Lord” si Ep-ul “Showtime. DJ-ul a lansat de curand primul sau album – “Word Play”, semnat cu Scribble Records, avand colaborari cu DJ Yoda, Koaste (Black Grass,) DJ Cheeba (Solid Steel/Ninja Tunes,) Messiah J & The Expert, MC Little Tree si multi altii. Kormac a reusit sa-si creeaze in timp o imagine complexa, muzica sa remarcandu-se prin utilizarea instrumentelor live, sub titulatura de Kormac’s Big Band: tobe, bass dublu, banjo, clarinet, trompeta, dar si prin prin fuziunea mai multor extrase din muzica gospel a anilor ’30. Complexitatea muzicii lui este perfect completata de impresionantele demonstratii audio-video, Kormac fiind supranumit un veritabil maestru in materie de audio-vizual.

Incepand cu 19 februarie, Kormac va fascina lunar publicul roman doar la The Ark Underground, intr-un eveniment organizat de The Ark si prezentat de Heineken, booking-ul fiind asigurat de LiveHouse. Intrarea va fi de 15 lei.

Tags:

1 thought on “Kormac devine primul DJ rezident international din Romania!”

Leave a reply (we review all comments)