Barry Ashworth & Bully @ Tralala

  • by
Barry Ashworth & Bully @ Tralala

Barry Ashworth & Bully @ Tralala

Vineri, 18/02: BARRY ASHWORTH & BULLY (Intrare 20 lei + un shot de Jagermeister inclus!)
Barry Ashworth, liderul si principala forta motrice a actului Dub Pistols, a petrecut cea mai buna parte din ultimul deceniu in prim-planul culturii muzicale futuriste, oferind seturi care i-au sfidat in mod constant clasificarea pe un anumit gen muzical si care au uimit multimile din toate tarile si de la toate festivalurile cunoscute de catre om (Glastonbury, Bestival, Camp Bestival, Beatherder, Creamfields, Boomtown, Guilfest, Electric Picnic, etc).
Pentru cei care nu stiu cine este Barry Ashworth sau trupa sa, Dub Pistols, mentionam ca 2010 a fost un an fantastic. Baietii s-au plimbat de 5 ori in jurul lumii si au performat in aproape toata tarile imaginabile, ajungand intr-un singur an sa isi viziteze fanii din Franta si Marea Britanie de mai bine de 100 de ori.

Pe langa Dub Pistols Sound System LIVE alaturi de vocalistii Rodney si MC Sir Real, Barry este unul dintre co-propietarii Westway Records si producator sub o multitudine de aliasuri. El a fost unul dintre primii rezidentii la clubul de renume mondial Fabric din Londra, precum si rezident la Manumission – cel mai mare brand de petreceri din Ibiza. In prezent el este rezident la Jezebel Loft Parties – un eveniment care se desfasoara in diverse locatii din Londra.
Barry Ashworth
http://www.facebook.com/profile.php?id=1434722183

Dub Pistols
http://www.dubpistolsmusic.co.uk/
http://www.facebook.com/thedubpistols
http://www.myspace.com/thedubpistols
https://soundcloud.com/dubpistol

Bully este unul dintre cei mai cunoscuti Dj romani care a reusit sa realizeze o punte de legatura intre scena muzicii de underground si cea de mainstream. Oriunde il veti intalni, el va reusi sa creeze o adevarata calatorie muzicala, concepand un sound intre diferite genuri, de la ritmuri plane (funky breaks & oldschool hiphop), accentuate pe alocuri de abilitatile sale de scratching si pana la cadente mai agitate (breakbeat & drumandbass).
Din decembrie 2004 si pana in august 2005, Dj Bully a fost rezident la cunoscutul club bucurestean Cabaret, iar de la inceputul anului 2005 s-a alaturat echipelor Tralala Events & Darkest Crew – doi dintre cei mai mari organizatori de petreceri si dj booking din Romania .
Din septembrie 2007, el a inceput sa organizeze propria petrecere, numita “Hai Karate”, unde are diferiti invitati care promoveaza stiluri muzicale precum reggae / bigbeat / funkbreaks / breakbeat / drumandbass / dubstep si care se desfaroara in fiecare seara de joi in Club Expirat din Bucuresti.
In toate activitatea sa ca dj, Bully a avut onoarea sa imparta scena cu artisti internationali precum Qbert; Patrice; Adam Freeland, Deekline, Dreadzone, Andy Smith; Ollie Teeba (Herbaliser); Dj MK (Roots Manuva); General Levy; Killa Kella; JFB (UK DMC Champion 07 ); Ed 209; Kid Fresh & Rak; J-Bass; Joe Le Groove; DjAZ, Africa Islam, JourneyMan, Psychofreud; Subfocus, Technical Itch; Dj Ink; Temper D; Darko Stepic, C4C, iar lista se continua spre un numar nedefinit de trecerea timpului si completat de o serie de producatori si Dj romani.
De asemenea, el este cea mai buna alegere pentru crea atmosfera perfecta a oricarui concurs de sporturi extreme. Indiferent ca sunt de sporturi de vara sau de iarna, Bully a punctat concursuri precum Redbull FlugTag, Redbull Freakstyle, Mountain Dew CitySlide, Mountain Dew Urban- Fest, Sprite AggresiveInlineTour, Freeride Camps & Jib Contests si multe alte evenimente de genul.
http://www.facebook.com/pages/DJ-Bully/115719518477987
https://soundcloud.com/djbully-1

Tags:

Leave a reply (we review all comments)