Proiectie THAT’S IT, THAT’S ALL! @ Base Cafe

  • by
Proiectie THAT’S IT, THAT’S ALL! @ Base Cafe

Proiectie THAT’S IT, THAT’S ALL! @ Base Cafe

WHITE EVENINGS – 10th Edition
IN FIECARE JOI / PROIECTII SKI & SNOWBOARD MOVIES / AFTERPARTY

JOI – 17 FEBRUARIE – 20:00
BASE Cafe (Str. Sepcari Nr. 22 – in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA

Snowboard de data asta, din 2008, prezentat de Red Bull si Quicksilver la editia cu numarul 10 de White Evenings, in acelasi spirit de cabana la munte intr-o pauza de freeriding.

Pe proiectoare Joia asta:
THAT’S IT, THAT’S ALL! – 2008

Adica vi-l aducem pe Travis Rice alaturi de dream team-ul sau, intr-o productie de top care face mult mai mult decat sa arate trick-uri de nota 10 pe un soundtrack misto. Un film care urmareste si reda conexiunea dintre snowboarding si natura, avand pe lista locatiilor terenuri virgine din Noua Zeelanda, Valdez, B.C, Munchen, Tokyo, Jackson Hole si asa mai departe. Un efort imens din partea unor rideri de top ca Mark Landvik, Jake Blauvelt, Terje Haakonsen sau Bryan Iguchi care s-au dedicat trup si suflet unui film care explica despre ce este vorba in snowboarding de fapt. Filmat in HD 35mm si Super16 si cu un soundtrack de invidiat ce include printre altii Justice, MGMT aau M83, avem de-a face cu eye and ear candy as well. That’s It, That’s All…pana Joi.

Snowboard, Joi pe 17 Februarie 2011 in BASE Cafe (pe Str. Sepcari 22 in centrul istoric), dupa ora 20:00. Screening HD pe 3 proiectoare si 2 LCD-uri cu intrare libera si shot-uri din partea casei si multe alte surprize.

Afterparty dupa ora 22:00 si cu muzica asigurata de Partipipal ca de obicei!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)