Bloodgroup @ Control

  • by

Duminica 13 februarie, ora 21.00 la CONTROL:

BLOODGROUP (Islanda)
Hot Casandra dj set

La Chambre du Chat, Bring The Noise si club CONTROL, va aduc pe 13 februarie, direct din Islanda: *Bloodgroup (electro / synth-pop / dream pop / indie).

Opening Act : Hot Casandra – dj set.

Intrare: 20 lei
Biletele se cumpara in ziua concertului, la intrarea in club.

Formata din trei frati talentati, Hallur, Raggi, Lilja si specialistul in muzica electro, Janus, trupa este cunoscuta pentru senzationalele show-uri live, pentru sound-ul special si pentru puternicul brand musical electronic pe care l-au creat si care le-a adus o evolutie fulminanta pe scena mondiala a electro-pop-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=2S5wIpaxsDA
https://www.youtube.com/watch?v=jjbY4tbYKVQ

In noiembrie 2007, Bloodgroup au lansat albumul de debut Sticky Situation.
Acesta a fost primit de public cu mult entuziasm, iar trupa islandeza a fost considerata una din cele mai interesante trupe electro.

In urmatorii doi ani de la Sticky Situation, cei patru islandezi si-au petrecut timpul in numeroase turnee, cantand la diferite festivaluri, printe care si : SXSW in Austin, Texas, NXNE in Toronto, Canada, festivalul Roskilde din Denmarca, CMJ in New York, Eurosonic in Olanda si Iceland Airwaves.

In 2 decembrie 2009, Bloodgroup lanseaza al doilea album, Dry Land. Acesta a fost unul din cele mai bune albume din acel an, iar single-ul My Arms a ajuns foarte repede pe primul loc in topurile din Islanda. Kraumur, fundatia muzicala islandeza care a sustinut artisti precum Björk,
Sigur Rós si pe autorul Sjón, a desemnat Dry Land ca fiind cel mai bun album al anului, iar pe Bloodgroup ca fiind ce mai buna trupa a anului in Islanda.

MySpace: www.myspace.com/bloodgroup
Website: www.bloodgroup.is
Label: www.recordrecords.is

Opening act duminica 13 februarie: Hot Casandra dj set

Paul Ballo, cunoscut deja datorita trupelor Go To Berlin sau The Amsterdams, punea in 2010 bazele unui nou proiect: *Hot Casandra. Se pareca primavara aceasta va aduce lansarea unui prim EP al acestui proiect solo, care va circula gratuit pe internet.

*MySpace: www.myspace.com/hotcasandra

Tags:

Leave a reply (we review all comments)