Proiectie BONOBO – LIVE @ KOKO @ Base Cafe

  • by
Proiectie BONOBO – LIVE @ KOKO @ Base Cafe

Proiectie BONOBO – LIVE @ KOKO @ Base Cafe

LIVE! FRIDAY – 16th Edition
IN FIECARE VINERI / PROIECTII DE CONCERTE / AFTERPARTY

VINERI – 11 FEBRUARIE 2011 – 20:00
BASE Cafe (Str. Sepcari Nr. 22 – in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA

Vinerea asta dam headbang-ul pe swing. Mai mult sau mai putin, pentru ca cei care tin capul de afis saptamana asta sunt o trupa imprevizibila. Asadar, we bring you:

BONOBO – LIVE @ KOKO, LONDRA, 2009

Nu credem ca mai exista cineva care sa nu fi auzit de Bonobo, mai ales dupa numeroasele prezente in Romania, ca band sau DJ set. Noi va aducem Vineri, cel mai fresh DVD al lui Simon Greene si al trupei sale, via Ninja Tunes. Un live sustinut in 2007-2008 in Londra, de Simon si trupa sa de inca 9 oameni, alaturi de Catherine DeBoer la voce. 12 piese de pe toate cele 3 albume de pana acum: Days To Come, Dial M For Monkey si Animal Magic, printre care nelipsitele Flutter, Noctuary sau The Plug. Call it Downtempo, call it Broken Beats, call it Jazz. Orice ar fi pentru voi, e o prezenta selecta pentru seara de vineri, fie ca veniti sa socializare, fie ca veniti la dans!

Asadar, va asteptam Vineri, 11 Februarie 2010, la BASE Cafe pe Str. Sepcari Nr. 22 in centrul istoric, cu intrare libera si deja renumitele shot-uri din partea casei, pentru Bonobo live cu toata trupa pe 3 ecrane de proiectii si 2 LCD-uri, cu multe alte surprize la fata locului si cu cea mai tare atmosfera din cadrul tuturor serilor de proiectii din oras!

De la ora 20:00 proiectam videoclipuri, de la 20:30 concertul, iar dupa 22:00 incepem un party care va tine pana dimineata! Cu voi bineinteles! Doar nu aveti treaba Sambata dimineata?!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)