A glass of Jazz @ The Ark

  • by

Incepand cu 11 februarie 2011, in fiecare vineri, de la ora 21:00, The Ark face cinste cu o portie generoasa de jazz autentic. “A glass of jazz” este numele noului proiect muzical sustinut de The Ark, in cadrul caruia, pe toata durata lunii februarie, in The Ark Lounge vor concerta artisti romani de jazz.

„A glass of Jazz” reprezinta o noua platforma muzicala sustinuta de The Ark, destinata iubitorilor de jazz si in egala masura tinerilor reprezentanti ai genului de pe scena autohtona. Pe 11 februarie, Irina Sarbu este cea care va oferi primul pahar de jazz, in cadrul unui concert intim, acompaniata de Puiu Pascu la pian si Dan Ionita la saxofon. Cunoscuta interpreta si actrita deopotriva, Irina Sarbu a interactionat de-a lungul carierei sale cu instrumentisti si artisti de jazz precum Ciprian, Tudor si Anca Parghel, Marius Popp, Virgil Popescu, Marius Mihalache sau Alin Constantiu, oameni care i-au influentat pozitiv atat viata cat si cariera sa muzicala. Dupa nenumarate concerte sustinute pe scenele din Bucuresti, din tara dar si din cadrul unor festivaluri internationale de profil, in 2007 Irina a reusit sa-si lanseze si un prim material discografic, intitulat sugestiv “World symphony” – album ce reuneste influente si ritmuri eclectice intr-o colectie de piese interpretate de Irina alaturi de Marius Mihalache (tambal, marimba, percutie), Adrian Mihalache (pian), Nicu Baran (bas) si Dragos Mihu (tobe).

Vineri, 11 februarie, ciocneste “A glass of Jazz” la The Ark, alaturi de Irina Sarbu, in cadrul unui eveniment exclusivist. Intrarea este libera iar pentru ca seara sa fie completa, ingredientul surpriza vine de la bar: reducere de 50% la paharul de vin. Savureaza un vin bun si un concert exceptional intr-o atmosfera desavarsita.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.