Pati Yang & Tanz Ohne Musik live @ Control

  • by
Pati Yang & Tanz Ohne Musik live @ Control

Pati Yang & Tanz Ohne Musik live @ Control

Institutul Polonez şi ArtVault prezinta pe 21 ianuarie primul concert din cadrul proiectului New.pl.

Pati Yang (Patrycja Hilton) vine în Club Control cu cel mai nou proiect al său, prezentând piese în premieră mondială, care punctează o reformulare a stilului său unic.

Cu un numar impresionant de colaborări, de la muzica unor filme mari, albume în proiect individual pană la deschiderea unui turneu Depeche Mode, Pati Yang este, din… punctul de vedere al genurilor muzicale alternative, cel mai important nume din Polonia. Ea va susţine primul concert în această nouă formulă, la numai doi ani după lansarea celui mai recent disc al său Faith, Hope & Fury.

https://www.youtube.com/watch?v=6zumF4ND0QI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=KKgQLCM6sBg&feature=relatedv
http://www.myspace.com/patiyang

Cu un album de debut produs de Sony la numai 18 ani, la doi ani după ce fugise de acasă pentru a se înscrie la o şcoală de muzică din Londra, Pati Yang a devenit, la întoarcerea în Polonia, un artist cunoscut nu numai pentru muzica, dar şi pentru efectele vizuale, poezia, şi propria emisiune la un radio din Varşovia. La revenirea în Londra îl cunoaşte pe actualul ei soţ, Stephen Hilton, cu care formează Children şi mai tarziu, FlyKKiller (http://www.myspace.com/flykkiller), ambele proiecte recunoscute de critici ca reprezentative pentru muzica electronică experimentală.

Opening act: Tanz Ohne Musik

Dan Serbanescu, cunoscut deja ca menbru The Pixels si fondator Divine Muzak, vine la Control cu un proiect experimental/industrial/drone/electronics : Tanz Ohne Musik – sintetizatoare hardware 100% . Visual support by Vali Chincisan.

http://www.myspace.com/tanzohnemusik

New.pl este un proiect care şi-a propus ca de-a lungul a patru luni să aducă pe scena Clubului Control din Bucureşti tot atâtea evenimente dedicate unora dintre cei mai importanţi artişti ai scenei alternative culte din Polonia.Dupa Pati Yang vor urma Kino Oko, Dagadana şi Loco Star patru nume care, din ianuarie până în aprilie vor transforma Club Control într-un adevărat “hub” al muzicii poloneze alternative.

Proiectul este realizat de Institutul Polonez din Bucureşti şi ArtVault, în colaborare cu Club Control, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la infiinţarea Institutului Polonez.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)