Ray Mang @ Palatul Spayer

Ray Mang @ Palatul Spayer

DISC01 face parte dintr-o serie de 12 petreceri omogene pe care The Bubble vi le va propune pe parcursul acestui an – Bubble Collection 2011

DISC01 cu Ray Mang – vineri, 14 ianuarie, palatul Spayer

LINE-UP:
Ray Mang (DFA, Mangled / Londra)
Logan
Surround Around Sound
Troe
Emap & Hannak (afterhours)

20 LEI / 23h / Batistei 24A (colt cu Jean Louis Calderon) => facebook event

INFO:
Ray Mang produce muzica disco din 1996, dupa ce si-a facut pionieratul in acordurile muzicale optzeciste ale unor samani ai vinylului precum Frankie Knuckles, Larry Levan, Walter Gibbons sau Daniele Baldelli. Influentat puternic de petreceri aproape ritualice ca Paradise Garage si Loft, si de tot vibe-ul newyorkez din anii ’70-’80, Raj Gupta, cum i se spune cand nu invarte discuri, a debutat in ’96 la Noid Recordings, fiind coleg de label cu alte doua nume ce aveau sa scrie istorie, Idjut Boys si DJ Harvey. De anul trecut, britanicul a inceput sa scoata muzica la DFA, un etalon al soundului disco-house, iar EP-ul de debut Bullet Proof si piesa Look Into My Eyes inca agita spiritele pe dancefloor-uri de la Londra la Moscova si pana la Tokio. In Romania, Ray Mang vine in premiera.
http://www.myspace.com/raymang
http://www.discogs.com/artist/Ray+Mang
https://soundcloud.com/ray-mang
http://www.facebook.com/pages/Ray-Mang/46538919820

Palatul Spayer a fost construit in 1900 de marele industrias Herman Spayer si face parte dintr-un ansamblul de arhitectura delimitat de strazile Batistei, Jean Louis Calderon si Vasile Lascar, care cuprinde imobile  reprezentative pentru arhitectura romaneasca de la sfârsitul secolului XIX si prima jumatate a secolului XX.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Palatul_H._Spayer

Tags:

6 thoughts on “Ray Mang @ Palatul Spayer”

  1. Ray Wang & Daniel Mang

    Daca n-a cazut la revelion, cu dubstep la maxim in difuzoare si de doua ori mai multe persoane, n-o sa cada vineri, relaxeaza-te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.